روز بیست وهفتم از جام نوزدهم/بازی نیمه نهائی
بازی شماره 62
آلمان صفر اسپانیا یک
اسپانیا درس فوتبال به آلمان آموزش داد!
مسابقه آلمان واسپانیا مبارزه دو تیم در چند جبهه بود. در یک جبهه تجربه ودانش دل بوسکه مربی اسپانیا در برابر جوانگرائی و تحول خواهی یوآکین مربی آلمان قرار داشت و در جبهه دیگر/ تقابل اندیشه وطرز تفکر سیاستمداران دوکشور پیرامون فوتبال و سطح انتظارات آنان از این مسابقه و از جمله صدر اعظم بیش بینی کرده بود که آلمان دوبریک پیروز می شود و نخست وزیر اسپانیا گفته بود که فوتبال در اسپانیا زندگی/کار و غرور ملی است و این وضعیت با آلمان که فقط می خواهد قهرمان شود خیلی تفاوت دارد. و در یک جبهه نیز تکرار فینال یورو 2008 برای اسپانیا وانتقام از آن بازی برای آلمان / در جبهه دیگر رقابت داوید ویلا از اسپانیا و میراسلاو کلوزه از آلمان برای صدرنشینی در رده بندی بهترین گل زنان جام نوزدهم. مسابقه در استادیوم موسه موب هیدا در شهر دروبان در حضور 62 هزار تماشاگر از جمله داینا صوفیا ملکه اسپانیا و به قضاوت ویکتور کاسائی از مجارستانبرگزار شد.
در اولین حادثه مسابقه در دقیقه 5 دروازه بان آلمان فرار و شوت تک به تک داوید ویلا را دفع کرد و آلمان از یک گل حتمی نجات یافت. اسپانیا با تکیه بر بازیکنان تکنیکی اش در دقایق آغاز بازی بر زمین وتوپ مسلط شد و پدرو /مهاجم جوان این تیم که به جای تورز بازی میکرددر ابتدا با حرکات نفوذی خود از نفوذ لام کاپیتان آلمان در دفاع راست این تیم جلوگیری می کرد.اسپانیا نشان می داد کهتیم برتر میدان است .بازی تک ضرب/پاس های کوتاه/تعویض مناطق بازی همراه با کنترل های فنی وتکنیکی از جمله خصوصیات بازی اسپانیا در نیمه نخست و به خصوص در بیست دقیقه اول بازی بود. آلمان نیز با تکیه بر کار گروهی و نفوذ از عمق دفاع اسپانیا به دنبال روزنه ای برای رسیدن به گل بود. آلمان ها سعی در انجام بازی تاخیری داشتند تا بتوانند حلقه تکنیکی اسپانیا را خنثی کنند. اما این شیوه نتوانست موءثر باشد. به خصوص توپ های برگشتی را اغلب بازیکنان اسپانیا آن را تصاحب می کردند.
تاکتیک اسپانیا بر مبنای کار گروهی توام با تکنیکی به منظور شکستن وتحقیر کردن شخصیت تیم آلمان بود که به خوبی این شیوه پیاده و انجام می شد. آلمانها با کشیدن هافبک های خود به خط دفاعی فقط روی ارسال های بلند برای کلوزه و پودالسکی تکیه داشتند. که در دقیقه 31 روی این تاکتیک شوایزنترگ /بازیکن آلمان کاسیلاس دروازه باناسپانیا راوادار کردتا با واکنش خود توپ او را به کرنر فرستاد.
در اوایل نیمه دوم حرکات بازیکنان اسپانیا موجب شد تا دروازه آلمان زیر فشار شوت های آنان قرار گیرد و آلمان عملادر لاک دفاعی فرو رود.دردقیقه 52 مارسل یانسل که مدافع تهاجمی است به جای بوتانگ که بر اثر نفوذ های پدرومهاجم راست اسپانیا /خسته شده بود برای آلمان به زمین آمد. دقیقه 58 تا 60 اسپانیا با کار های تاکتیکی دو بار تا آستانه باز کردندروازه آلمان رفت اما در یازدهمین شوت شلیک شده بازیکنان اسپانی اتا این دقایقدروازه با آلمان به زحمت مانع از ریزش دروازه ژرمنها شد این در حالی بود که آلمان فقط دو شوت زده در کارنامه تا این دقایق داشت. در دقیقه تروچوسکی از زمین خارج وتونی کروز به بازی آمد تا شاید آلمان بتواندفشار اسپانیا را کم کند. حقیقتا آلمان ها تا دقیقه 70 به اسپانیا درس پس می دادند. در دقیقه 70 موفق شد حمله ای را تدارک بیند تا کاسیلاس شلیک بازیکن آلمان رادفع کند. در دقیقه 72 پیول روی ضربه کرنر اینیستا دروازه آلمان را باز کردتا اوضاع در برلین وکاخ صدر اعظم بحرانی شودودر اسپانیا فوتبال زندگی را رونق بیشتر بخشد. آلمان بعد ازدریافت این گل نیز نتوانست یکه تازی های بازی با استرالیا/انگلیس وآرژانتین را داشته باشد.در دقیقه 80 آلمان سومین تعویض خود را انجام داد و ماریو کومز مهاجم را به جای خدیرا به بازی آمد و در آن طرف تورز به جای ویلا برای اسپانیا آمد ویک دقیقه بعد پدرو میتوانست بدون شک دومین گل اسپانیا را به ثمر رساند اما کار اضافی وی باتوپ این شانس صددرصد را از وی گرفت. در دقیقه 85 داوید سیلوا هافبک دفاعی به جای پدرو/برای اسپانیا به بازی آمد. آلمان هر گاه در محوطه جریمه حریف حاضر می شد با پاتک سریع اسپانیا مواجه می شد. اسپانیا با این پیروزی به فینال رفت وآلمان بازی رده بندی با اوروگوئه را انجام می دهد!