/گزارش كامل ايسنا از سفر رييسجمهور به قطر/
احمدينژاد:
هر اقدامي عليه ايران، پايان سيطره و هيمنه دشمنان را به همراه دارد
رييس جمهوري اسلامي ايران عصر يكشنبه با استقبال اميرقطر وارد دوحه پايتخت قطر شد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمود احمدينژاد در بدو ورود به فرودگاه بينالمللي دوحه مورد استقبال شيخ حمد بن خليفه آل ثاني امير قطر قرار گرفت.
احمدي نژاد و امير قطر تاكيد كردند:
ضرورت گسترش همكاريهاي ايران و قطر با هدف كاهش تهديدات فرامنطقهيي
رييسجمهوري اسلامي ايران و امير قطر بر ضرورت گسترش همكاريهاي دو كشور با هدف ارتقاي امنيت و كاهش تهديدات فرامنطقهيي تاكيد كردند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمود احمدينژاد عصر يكشنبه در نخستين دور از مذاكرات خود با امير قطر با اشاره به افزايش همه جانبه و روزافزون مناسبات دو كشور گفت: گسترش همكاريهاي ايران و قطر و حفظ هوشياري مقامات دو كشور ميتواند موجب ايجاد امنيت پايدار در منطقه و كاهش تهديدات فرامنطقهيي شود.
رييسجمهور همچنين خاطرنشان كرد: تحكيم مناسبات ايران و قطر ميتواند به بهبود و تحكيم هر چه بيشتر روابط كشورهاي منطقه كمك كند.
شيخ حمد بن خليفه آل ثاني نيز در اين ديدار با تاكيد بر لزوم گسترش همكاريهاي دو كشور خاطرنشان كرد: در شرايط كنوني جهان و با توجه به تحولات منطقهيي، افزايش سطح همكاريها و مناسبات ايران و قطر ميتواند به نفع دو ملت و ارتقاي ضريب امنيت و ثبات منطقه باشد.
رييسجمهور در ديدارنخبگان و ايرانيان مقيم قطر:
برپايي نظم عادلانه، دنيايي سرشار از امنيت و آرامش به وجود ميآورد
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) رييس جمهوري اسلامي ايران با بيان اينكه « نظام حاكم در دنيا يكجانبه و يكطرفه تنظيم شده است» تصريح كرد: نظام موجود قصد دارد با كشتار و غارت ملتها،منافع سرمايهداران را تامين كند و امروز تنها ملتي كه قادر است نظم عادلانهاي را در جهان برپا كند، ملت ايران است از اين رو ماموريت امروز ايرانيان برپايي پرچم فرهنگ، عدالت، معنويت، صداقت، شجاعت، عشق و صميميت است.
دكتر محمود احمدينژاد در ديدار نخبگان و ايرانيان مقيم قطر با بيان اينكه « امروز ماموريت و مسووليت ملت ايران بسيار سنگين است خاطر نشان كرد: نقش ايران در تاريخ تمدن، فرهنگ و علم و نيز صيانت از ارزشهاي انساني بسيار برجسته است و هيچ ملتي به اندازه ملت ايران در توليد علم و برپايي فرهنگ نقش نداشته است.
وي افزود: ملت ايران در طول تاريخ به مبارزه با ظلم و حمايت از مظلومان پرداخته است و امروز نام ايران در ميان ملتهاي گوناگون اميدآفرين است.
وي با اشاره به بلندآوازه بودن نام ايران در جهان تصريح كرد: هنگامي كه نام ايران در جهان مطرح ميشود، ويژگيهاي برجستهاي مانند ارزشهاي الهي، فرهنگ، هنر، علم و ادب به اذهان ملتها متبادر ميشود.
رييسجمهور گفت: در 31 سال گذشته همه قدرتهاي درجه يك دنيا تلاش كردند از مطرح شدن نام ايران در دنيا جلوگيري كنند و در حالي كه در هشت سال جنگ تحميلي سيم خاردار را در اختيار ايران قرار نميدادند، صدام را به پيشرفتهترين سلاحها تجهيز ميكردند زيرا آنها تصور ميكردند ميتوانند جلوي شكوفايي ملت ايران را بگيرند اما دشمنيهاي آنان موجب پيشرفت و فشارهاي آنها موجب افزايش قدرت ايران شد و همچنين اعمال تحريمهاي گوناگون، ايران را در عرصههاي گوناگون به موفقيت رساند.
وي در ادامه با اشاره به روابط ايران و قطر گفت: مناسبات دو كشور برادرانه، دوستانه و رو به گسترش بوده و در مهمترين موضوعات منطقهاي و بينالمللي داراي ديدگاههاي واحدي هستند و امروز نيز براي حل مشكلات و خنثي كردن طراحيهاي دشمنان در منطقه برنامههاي مشتركي را پيگيري ميكنند.
وي با اشاره به پيشرفتهاي ايران در بخش علم و فناوري اظهار كرد: ايران پيشرفتهاي بسياري را در بخشهاي علمي داشته است به گونهاي كه در بيشتر بخشها جزء چند كشور اول دنيا ميباشد.
احمدينژاد گفت: در مقطعي دشمنان تلاش داشتند ايران را در منطقه منزوي كنند، اما با خنثي شدن طراحيهاي آنان، امروز ايران به قدرت اول منطقه تبديل شده است البته هنگامي كه دشمنان به اين قدرت ايران اعتراف ميكنند يعني اينكه كشورمان جزء كشورهاي اول جهان است.
وي پيشرفت علمي ايران را در دنيا خيره كننده دانست و گفت: اگر ايرانيان فرصت پيدا كنند به سمت قلههاي پيشرفت حركت كرده و راه را براي پيشرفت ديگر كشورها باز ميكنند زيرا هم به لحاظ سابقه تاريخي و هم به لحاظ توانمندي در سطح بالايي قرار دارند.
وي خاطرنشان كرد: ايرانيان در هر جاي دنيا كه باشند سفير فرهنگ ايران زمين يعني يگانهپرستي هستند. ملت ايران هيچگاه بتپرست نبوده و هميشه يگانهپرست و طرفدار صلح، عدالت و مظلومان بوده است.
گفتني است ايرانيان مقيم كشور قطر در گفتوگويي صميمانه با رييس جمهور مشكلات خود را مطرح كردند و دكتر احمدينژاد نيز به بررسي اين مشكلات پرداخت.
همچنين در اين ديدار منوچهر متكي وزير امور خارجه، نسرين سلطانخواه معاون علمي و فناوري رييسجمهور، مرضيه وحيد دستجردي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و اسفنديار رحيم مشايي رييس دفتر رييسجمهور حضور داشتند كه به طور جداگانه مسايل و مشكلات ايرانيان مقيم قطر در زمينههاي گوناگون را مورد رسيدگي قرار دادند.
برپايي نظم عادلانه، دنيايي سرشار از امنيت و آرامش را براي بشريت به وجود ميآورد
به گزارش ايسنا رييسجمهور ايجاد تغيير و اصلاح مناسبات جهاني را مستلزم مشاركت همگاني در فضاي دوستي و براساس عدالت دانست و تصريح كرد: شكلگيري و برپايي نظم عادلانه، جهان را از سقوط نجات داده و دنيايي عاري از نگراني و سرشار از امنيت و آرامش براي بشريت به وجود ميآورد.
احمدينژاد در ديدار جمعي از سفراي مقيم كشور قطر اظهار كرد: جهان بدون يك نظم واحد انساني و عادلانه قادر به ادامه حيات نيست و امروز گستردهترين ارتباطات اجتماعي وجود نظم واحد را مورد تأييد قرار داده نظمي كه ابعاد سياسي، اقتصادي، اجتماعي و امنيتي جهان را سامان دهد.
وي با بيان اينكه « نظام موجود در جهان پاسخگوي نيازهاي بشريت نيست» خاطرنشان كرد: نظام حاكم بر جهان برآمده از كينهورزيها و جنگهاي خانمان برانداز است و در طول دهههاي گذشته نتوانسته است امنيت، رفاه و صلح پايدار را براي بشريت به ارمغان آورد.
وي خاطرنشان كرد: ظلمها، بيعدالتيها و زخمهايي كه در جهان وجود دارد حاصل نظامات ظالمانه حاكم بر جهان است و روح بشر را ميآزارد. امروز از شرق آسيا تا آفريقا و آمريكا مشكلات سياسي و اقتصادي بسياري وجود دارد كه نظام موجود قادر به حل اين مشكلات نيست. وجود بيش از سه ميليون فقير در جهان حاصل نظام برآمده از جنگ اول و دوم جهاني است اين نظام نتوانست است پس از گذشت شصت سال مساله فلسطين را حل كند و اخيراً نيز در رفع مشكلات عراق و افغانستان عاجز مانده است.
رييسجمهور با تاكيد بر اينكه « امروز جهان نيازمند نظم جديدي است» گفت: بايد نظم جديد مبتني بر عدالت، دوستي و احترام به ملتها و نوع انسانها باشد. نظمي كه آزادي حقيقي، رفاه حقيقي و پيشرفت را براي همه ملتها به ارمغان آورد. نظمي كه مانع اشغالگري و آدمكشي شود در اين نظم بايد تكتك انسانها محترم بوده و از حقوق برابر برخوردار باشند.
وي افزود: در نظم جديد نبايد ملتها به پيشرفته، عقبمانده، توسعه يافته و توسعه نيافته تقسيم شوند و نبايد در آن عده خاصي از حقوق بالاتر و ويژه برخوردار باشند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به حضور نظامي آمريكا در عراق اشاره و اظهار كرد: صدام براي مدتها مورد حمايت كساني بود كه بعدها عليه وي لشكركشي كردند. صدام سنگينترين جنگ را عليه ملت ايران به راه انداخت و در اين جنگ از بمبهاي شيميايي استفاده كرد و تمام قوانين جنگي را زير پا گذاشت، اما صدام با چنين شرايطي مورد حمايت دولتهايي بود كه بعدها آنها به بهانه اسقاط صدام و كشف سلاحهاي ممنوعه به اين كشور حمله كردند. در اين حمله نظام موجود بر جهان و سازمانهاي برآمده از آن غائب بودند به طوري كه سازمان ملل بعد از اشغال عراق مجوز صادر كرد. همچنين پس از سقوط صدام و عدم كشف سلاح در عراق، آمريكاييها با ماندن در اين كشور به عراق لطمه زدند؛ بنابراين اين نظم بايد جاي خود را به نظم جديدي بدهد.
احمدينژاد با تأكيد بر اينكه « بايد سيستم و نظام جديد جهاني برآمده از ارزشهاي الهي، صلح پايدار، دوستي و امنيت باشد» خاطرنشان كرد: وجود چنين نظمي نيازمند حضور و نقشآفريني همه ملتهاست و صلح و امنيت پايدار جز براساس عدالت، محبت و دوستي امكانپذير نيست.
وي با تأكيد بر مشاركت همه كشورها در برپايي نظم جديد جهاني تصريح كرد: اگر بپذيريم كه امتياز وتو در شوراي امنيت در مقطعي براي ايجاد امنيت در جهان مفيد بوده است اما با گذشت چندين سال اثبات شد كه اين امتياز خود عاملي براي تبعيض، تجاوز و تضييع حقوق ملتها است و به ابزاري براي جنايت جنايتكاران تبديل شده است.
وي با اشاره به جنگ 22 روزه رژيم صهيونيستي عليه غزه اظهار كرد: مردم غزه در حالي كه در خانه و سرزمين خود به زندگي مشغول بوده و به خاك كسي تجاوز نكرده بودند، مورد سنگينترين قرار گرفته و بيش از 1300 نفر كشته شدند كه بيش از 500 نفر از آنها زن ها و كودكان بيگناه بودند در اين شرايط امتياز وتو مانع از آن شد كه شوراي امنيت كه مسوول صيانت از حقوق ملتها است جلوي تجاوز رژيم صهيونيستي را بگيرد.
رييسجمهور افزود: متجاوزين صرفاً هنگامي كه از نتيجه كشتار مردم غزه مايوس شدند و در همه جهان بر عليه آنان تظاهرات گسترده مردمي برپا شد، كشتار در غزه را متوقف كردند و نظام موجود در شوراي امنيت و امتياز وتو قادر به جلوگيري از كشتار آنان نبود.
وي حمله به كشتي حامل كمكهاي انساندوستانه به مردم غزه در آبهاي آزاد را برخلاف قوانين سازمان ملل دانست و تصريح كرد: در حمله به اين كشتي عدهاي كشته و زخمي شدند در حالي كه اين كشتي حامل كمك به انسانهايي بود كه بيش از سه سال در خانه خود از آب، غذا و دارو محروم بودند.
وي با بيان اينكه « نظام موجود در جهان به پايان راه رسيده است» گفت: براي نظام حاكم بر جهان ،امكان بقا وجود ندارد زيرا در همه عرصهها شكست خورده است بحران اقتصادي فعلي در دنيا نيز حاصل اين شكست است.
احمدينژاد در بخش ديگري از سخنان خود درباره چپاول ثروت كشورهاي آفريقايي توسط زورگويان و استعمارگران اظهار كرد: سرزمين آفريقا سرشار از معادن و ذخاير گوناگون است در گذشته از آفريقا در دوران بردگي استفاده كردند و امروز نيز بردهداران گذشته به غارت ذخاير و معادن آفريقا مشغول هستند، اين در حالي است كه بسياري از كشورهاي آفريقايي در فقر به سر ميبرند.
وي دليل بحران اقتصادي حاكم بر جهان را اقدامات غلط و سوءاستفاده كلان سرمايهداران غربي دانست و خاطرنشان كرد: استعمارگران تلاش ميكنند، زيان هاي بحران اقتصادي را از جيب ساير ملتها برطرف كنند و كسري بودجه خود را به كشورهاي مستقل و ملتهاي ضعيف منتقل و ثروتها آنها را به جيب سرمايهداران جهان ببرند.
وي گفت: براساس گزارش سازمان ملل بيش از يك ميليارد انسان در جهان، توانايي تهيه يك وعده غذا را براي ادامه حيات خود ندارند اين در حالي است كه اگر كسري بودجه آمريكا نبود آنها هيچ مشكلي نداشتند.
رييسجمهور به هزينههاي بالاي حضور نظامي در افغانستان اشاره كرد و گفت: جنگ در افغانستان نزديك به 300 ميليارد دلار هزينه داشته است اين جنگ به بهانه وقوع حادثهاي در نيويورك اتفاق افتاد در حالي كه هيچگاه عامل اصلي آن حادثه مشخص نشد زيرا به گروههاي حقيقتياب اجازه بررسي موضوع را ندادند و پس از آن هم با تبليغات گسترده منطقه را محكوم كردند و از پنهان شدن تروريستها در افغانستان سخن گفتند و بدين شكل به افغانستان حمله كردند. در حالي كه ادعا شد در برجهاي دوقلو سه هزار نفر كشته شدند در افغانستان 110 هزار نفر كشته شدند. نتيجه چنين اقداماتي، گسترش دايره تروريستها در منطقه بود و اين همه حاصل نظام موجود در جهان است.
وي افزود: كمك به ايجاد نظم جديدي مبتني بر انسانيت در جهان مسووليت همه ملتها و انسانهاي آزاده و صلحطلبان است البته بايد سازوكارهاي مناسب و عادلانهاي براي برپايي چنين نظمي ايجاد شود.
وي با بيان اينكه « شايد اولين گام براي برپايي نظم جديد تغيير و اصلاح ساختار سازمان ملل باشد» خاطرنشان كرد: ايجاد چنين تغييري ضروري است كه البته بايد همه ملتها در ايجاد آن مشاركت كرده و نظمي عادلانه و انساني را جايگزين كنند.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به سوال سفير افغانستان و قطر درباره روابط ايران و افغانستان گفت: رابطه ايران و افغانستان بسيار عميق و برادرانه است زيرا دو كشور در يك حوزه تمدني زندگي ميكنند اكنون سه ميليون نفر از مردم افغانستان در ايران زندگي ميكنند و يك ميليون نفر نيز در حال تردد هستند.
وي افزود: روابط اقتصادي و فرهنگي ايران و افغانستان مثبت و رو به گسترش است و روابط سياسي دو كشور نيز بسيار پايدار ميباشد. ايران معتقد است مردم افغانستان قادر به اداره كشور خود هستند و نيازي به حضور نيروهاي ناتو و نيروهاي نظامي بيگانگان در اين كشور نيست زيرا امروز افغانستان داراي مجلس و دولت قانوني است و بايد به مردم افغانستان اجازه دهند تا كشور خود را اداره كنند.
وي با اشاره به هزينه 300 ميليارد دلاري در جنگ افغانستان تصريح كرد: بودجه كشور افغانستان در سال 2 ميليارد دلار است حتي اگر 50 ميليارد دلار از اين 300 ميليارد دلار به كشور افغانستان اختصاص مييافت ديگر نيازي به جنگ و سلاح نيست. افغانستان نيازمند انسانيت است و بايد به شخصيت و فرهنگ اين كشور احترام گذاشت.
احمدينژاد در ادامه با اشاره به وضعيت سيلزدگان در پاكستان اظهار كرد: در حالي كه برخي از كشورها قادر نيستند كمكهاي انساني را به مردم پاكستان برسانند در طول يك روز چندين بمب را در افغانستان و پاكستان خالي ميكنند.
وي با تاكيد بر اينكه « افغانستان راه حل نظامي ندارد» خاطرنشان كرد: راه حل افغانستان، انساني است و امروز رييسجمهور اين كشور نيز در جهت ايجاد وحدت و همدلي در افغانستان حركت ميكند.
وي افزود: اگر به جاي حمله به افغانستان، تروريستها را به كشورهاي منطقه معرفي ميكردند دولتهاي منطقه خود با آنها برخورد ميكردند همانطور كه ايران با تروريست شروري بهنام ريگي برخورد كرد اما آنها به دنبال اهداف ديگري هستند زيرا شوروي پس از حمله به افغانستان نقشه معادن افغانستان را تهيه كرد و اكنون آمريكايي ها اين نقشه را با خود برده و در اختيار دولت افغانستان قرار ندادهاند.
رييسجمهور در ادامه با تأكيد بر روابط مناسب و برادرانه ايران با كشورهاي مستقل، دولتهاي منطقه و بسياري از كشورهاي جهان تصريح كرد: ايران تنها رژيم صهيونيستي را به رسميت نميشناسد و دولت آمريكا هم بهطور يكجانبه رابطه خود را با ايران قطع كرده است و در حالي كه سي سال است با ايران رابطه ندارد، از تحريم دفاع ميكند و در حقيقت با اين اقدام خود ديگران را تحريم ميكند.
وي با اشاره به اهميت منطقه خليج فارس گفت: اين منطقه مهمترين منطقه انرژي دنيا و چهارراه ارتباطي دنياست و از قرنهاي گذشته، استعمارگران به دنبال تسلط بر اين منطقه بودهاند اما امروز زمينه تسلط آنها وجود ندارد و تلاش ميكنند بين كشورهاي منطقه با فريبكاري اختلاف انداخته و با دروغپراكني و ايجاد بدبيني فرصتي را براي خود ايجاد كنند اين در حالي است كه كشورهاي منطقه صدها سال در كنار يكديگر زندگي كرده و داراي يك ريشه و فرهنگ هستند البته اينگونه طراحيهاي سلطهگران با هوشياري ملتها و دولتهاي منطقه بيتأثير خواهد بود.
وي درباره روابط ايران و قطر اظهار كرد: امروز ميان ايران و قطر روابط برادرانه و عميقي وجود دارد البته همه كشورهاي همسايه با ايران از روابط صميمانه و دوستانهاي برخوردار هستند. امروز همه دولتها و ملتهاي منطقه از نقشهها و ترفندهاي دشمنان آگاه هستند و ميدانند كه دشمنان فقط به دنبال چپاول انرژي و منافع منطقه هستند.
احمدينژاد با اشاره به شكلگيري همدلي ويژهاي ميان كشورهاي منطقه، گفت: با شكلگيري همدلي ميان كشورهاي منطقه جايي براي استعمارگران در منطقه وجود نخواهد داشت.
وي در ادامه با اشاره به مواضع هوشمندانه امير قطر درباره مسايل منطقهاي و بينالمللي تصريح كرد: مواضع امير قطر در موضوع فلسطين، لبنان، عراق و افغانستان و همچنين موضوعات بينالمللي بسيار هوشمندانه، عميق و در جهت تقويت همگرايي اسلامي است و ايران از اين مواضع دفاع كرده و در كنار كشور قطر قرار دارد.
وي تأكيد كرد: آينده از آن ملتهاي مستقل، عدالتخواهان و آزاديخواهان حقيقي است و بيترديد در آينده سرود آزادي، عدالت، عشق و محبت در سراسر جهان نواخته خواهد شد.
احمدينژاد دركنفرانس خبري با امير قطر:
اقتدار ملت ايران در برابر دشمنان، پشيمانكننده است
هر اقدامي عليه ايران، پايان سيطره و هيمنه دشمنان را به همراه دارد
رييسجمهور گفت: اقتدار ملت ايران در برابر دشمنان قاطع و پشيمانكننده است و هر اقدامي عليه ايران، پايان سيطره و هيمنه دشمنان را به همراه خواهد داشت.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا دكتر محمود احمدينژاد عصر يكشنبه در جريان سفر به قطر در كنفرانس خبري مشترك با شيخ حمد بن خليفه آل ثاني امير قطر روابط دو كشور را عميق، برادرانه و رو به جلو دانست و درباره موضوعات مطرح شده در مذاكرات دو جانبه خاطرنشان كرد: در اين مذاكرات موضوعات مربوط به گسترش همكاريهاي منطقهاي و بينالمللي و همچنين مسأله عراق بويژه فلسطين و طراحيهاي دشمنان براي ايجاد فاصله بين كشورهاي منطقه مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت و براي پيشبرد منافع دو ملت و ايجاد همكاريهاي بهتر و گستردهتر برنامههاي خوبي طراحي شد.
رييسجمهور در ادامه در پاسخ به سوالي درباره تهديدات آمريكا و رژيم صهيونيستي براي حمله نظامي به ايران اظهار داشت: روشن است هر زماني كه رژيم صهيونيستي و آمريكاييها بتوانند و قادر باشند به كشورهاي منطقه ضربه وارد ميكنند اما آنها قادر به انجام چنين اقدامي نيستند.
احمدينژاد با تأكيد بر اينكه رژيم صهيونيستي در محاسبات ملت ايران به شمار نميرود، خاطر نشان كرد: امروز رژيم صهيونيستي رو به اضمحلال است البته اميد دارد كه در گفتوگو و مذاكراتي بيحاصل فرصتي را براي ادامه حيات خود پيدا كند اما ديگر اين رژيم صهيونيستي قادر نيست در غزه و جنوب لبنان اقدامي را انجام دهد.
رييسجمهور با تاكيد بر اينكه رژيم صهيونيستي قادر نيست هيچ اقدامي را عليه ملت ايران انجام دهد، تصريح كرد: آنها ميدانند انجام هر اقدامي عليه ايران به معناي پاك شدن اين رژيم از صحنه روزگار است.
احمدينژاد با اشاره به ضعف نظامي آمريكا نيز گفت: امروز دولت آمريكا در شرايط نامناسبي قرار دارد و البته هيچ دليلي هم براي برخورد با ايران وجود ندارد.
رييسجمهور افزود: در طول تاريخ دولت آمريكا و رژيم صهيونيستي وارد هيچ جنگ واقعي نشدهاند، آنها در ويتنام با مردم بيسلاح برخورد كردهاند و همچنين در عراق و افغانستان هم جنگ جدي رخ نداد. دولت صدام و ارتش رژيم بعثي، اصولاً صحنه درگيري را رها كرده و فرار كردند و در واقع ارتش آمريكا با سرزميني بيدفاع مواجه شد در افغانستان هم هيچ كس در برابر نظاميان آمريكايي ايستادگي نكرد.
احمدينژاد تصريح كرد: چه كسي باور ميكند ارتشي كه در جنگ غيرواقعي به بنبست رسيده و در حال خروج از عراق است بتواند وارد يك جنگ جدي شود مطمئناً در آمريكا عقلايي وجود دارند كه اين موضوعات را درك مي كنند بنابراين طرح موضوعاتي مانند حمله به ايران براي ايجاد جنگ رواني و ايجاد اختلاف در منطقه است.
رييسجمهور خاطر نشان كرد: البته كساني هستند كه در ذهن خود آرزوي ضربه زدن به ملت بزرگ ايران را دارند اما هيچگاه در عالم واقع اين اتفاق رخ نخواهد داد. امروز ايران نگران انجام اقدامي عليه خود نيست بلكه نگران فلسطين، جنايتهاي انجام شده در عراق و افغانستان و توطئه عليه كشورهاي عربي و اسلامي است.
احمدينژاد خاطرنشان كرد: امروز ايران از ادامه محاصره غزه و اينكه مردم غزه در شرايط سختي بدون آب، دارو و غذا زندگي ميكنند، نگران است. البته ايران نگران كشته شدن مردم افغانستان، وضعيت مردم سيل زده پاكستان، تجاوزات ارتش آمريكا، بمباران مردم بيسلاح و تحميل مشكلات بر خاورميانه است. اين موضوعات در مذاكرات دوجانبه ايران و قطر مورد بررسي قرار گرفت و راهحلهايي براي كاهش اين مشكلات و افزايش پيشرفت كشورهاي منطقه انديشيده شد.
رييسجمهور در بخش ديگري از اين كنفرانس خبري با قدرداني از ابتكار عمل امير قطر در موضوع يمن، گفت: با تلاشهاي امير قطر امنيت كامل در كشور اسلامي يمن برقرار شد و اميدواريم همه يمنيها دست به دست يكديگر مشكلات خود را برطرف كنند.
شيخ حمد بن ثاني آل خليفه امير قطر نيز در اين كنفرانس خبري به موضوعات مورد توافق در مذاكرات خود با دكتر احمدينژاد اشاره كرد و گفت: اميدواريم با توافقات انجام شده مسايل منطقه حل و فصل شود و كشورهاي منطقه در امنيت و دوستي پايدار بسر ببرند.
امير قطر محاصره غزه را مهمترين موضوع منطقه و جهان اسلام دانست و خاطر نشان كرد: ايران و تركيه در كمك به مردم فلسطين و غزه نقش بسزايي داشتند كه مطمئناً اگر كمك آنها نبود امروز وضعيت فلسطين بدتر شده بود.
شيخ حمد بن ثاني آل خليفه همچنين از مواضع و كمكهاي ايران به سيلزدگان پاكستان تشكر كرد و تصريح كرد: رييس جمهوري اسلامي ايران مواضع بسيار خوبي را در مورد پاكستان اتخاذ كردند البته قطر هم كمكهاي بشري خود را به پاكستان انجام خواهد داد.
رييس جمهور در پايان اين كنفرانس خبري دستگاه نانوسكوپ را به امير قطر هديه كرد و گفت: اين دستگاه هزار برابر ميكروسكوپ قدرت بزرگنمايي دارد و از آن در آزمايشات تخصصي پيشرفته استفاده ميشود.
احمدينژاد افزود: اين دستگاه ساخت متخصصان كشور ايران است و در سراسر جهان تنها پنج كشور توانايي ساخت اين دستگاه را دارند كه ايران هم به اين توانمندي دست يافته است. اين هديهاي از تكنولوژي ايران به قطر است كه ميتوانيد آن را در مراكز آموزشي و پژوهشي مورد استفاده قرار دهيد.
امير قطر نيز پس از دريافت اين هديه خاطرنشان كرد: ايران در دهه 40 يعني زمان جمال عبدالناصر دستگاهي را به قطر هديه داد كه ما هنوز از آن نگهداري ميكنيم و خوشحال هستيم كه امروز اين هديه را گرفتيم و از اين هديه نيز مراقبت خواهيم كرد.
پس از پايان سفر چند ساعته به قطر؛
رييسجمهور وارد تهران شد
رييس جمهوري اسلامي ايران كه در صدر هياتي بلند پايه به قطر سفر كرده بود اوايل صبح امروز(دوشنبه) وارد تهران شد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا دكتر محمود احمدينژاد با بدرقه شيخ حمد بن خليفه آل ثاني، امير قطر كه در فرودگاه دوحه انجام شد، اين كشور را به مقصد تهران ترك كرد.
دكتر محمود احمدي نژاد و هيات همراه پس از پايان سفر چند ساعته به قطر، با بدرقه امير قطر از دوحه به تهران بازگشتند. ديدار و مذاكره با امير قطر، شركت در كنفرانس خبري مشترك با شيخ حمد بن خليفه آل ثاني، حضور در مراسم ضيافت افطار امير قطر، ملاقات با جمعي از سفراي مقيم كشور قطر و ديدار با نخبگان ايراني مقيم قطر از مهمترين برنامههاي رييسجمهور در اين سفر بود.
انتهاي پيام
كد خبر: 8906-09040
خبرهاي مرتبط:
· پس از پايان سفر چند ساعته به قطر؛
رييسجمهور وارد تهران شد
· احمدينژاد دركنفرانس خبري با امير قطر:
*اقتدار ملت ايران در برابر دشمنان، پشيمانكننده است
*هر اقدامي عليه ايران، پايان سيطره و هيمنه دشمنان را به همراه دارد
· رييسجمهور در ديدارهاي جداگانه با ايرانيان و سفراي مقيم قطر:
برپايي نظم عادلانه، دنيايي سرشار از امنيت و آرامش به وجود ميآورد
· احمدي نژاد و امير قطر تاكيد كردند:
ضرورت گسترش همكاريهاي ايران و قطر با هدف كاهش تهديدات فرامنطقهيي
· احمدينژاد با استقبال رسمي امير قطر وارد دوحه شد