عضو اتحاديه پرستاران و كاركنان بيمارستانها و مراكز درماني كشور ميگويد: نگاه طلبكارانه و سوداگرانه به بخش درمان باعث شد تا درصد كلاني از نيروهاي شاغل در بخش درمان از مزاياي قانوني خود محروم شدند.
حميد حاج اسماعيلي در گفت و گو با خبرنگار ايلنا گفت: سالانه هزينه قابل توجهي صرف تامين نيازهاي درماني و بهداشتي جامعه ميشود كه پزشكان و متوليان درمان بخش خصوصي بيشترين سهم از اين هزينه را به خود اختصاص ميدهند.
اين فعال كارگري با بيان اينكه به پرستاران، بهياران و ساير كار و درماني مشاغل در بيمارستانها بهعنوان كارگر سهم ناچيزي از هزينههاي خرج شده اختصاص پيدا ميكند؛ مدعي شد كه برخلاف اين سهم بندي كارگران بيشترين نقش را در مراقبت و درمان بيماران ايفا ميكنند.
وي گفت: هم اكنون نزديك به 100 هزار نفر به عنوان پرستار و كادر درماني مشغول به كار هستند.
عضو اتحاديه كاركنان بيمارستانها و مراكز درماني تصريح كرد: اين وضع باعث ايجاد دلسردي در ميان كار درماني شده است به طوري پرستاران و ساير نيروهاي انساني شاغل در بيمارستانها و مراكز درماني براي تامين مخارج زندگي خواهان انتقال محل كار خود به بيمارستانها خصوصي هستند.
حاج اسماعيلي با بيان اينكه با تشديد فشارهاي اقتصادي ميل به جابجايي شغلي در كادر درماني افزايش يافتهاست؛ گفت: بايد نگاهها به مقوله بهداشت و درمان تغيير كند تا بتوانيم نسبت به ارتقا وضع بهداشت و درمان اميدوار باشيم.
وي با بيان اينكه هم اكنون تا 14 هزار ميليارد تومان به صورت سالانه در بخش درمان كشور هزينه ميشود يادآور شد: حداقل نصف بيشتر اين مبلغ در مراكز خصوصي هزينه ميشود.