درتشريح طرح «كدام راه بسوي ايران است»
رييس اداره اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مطرح كرد:
آمريكاييها در فصل چهارم سال 90 دنبـال ايجاد كودتاي مخملي هستند
رييس اداره اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: برنامه آمريكاييها براي سال 90 اين است كه در فصل اول، تحريم را با موجهاي بعدي هدفمند كردن يارانهها پيوند بزنند و يك موج اجتماعي ايجاد كنند. از سوي ديگر تهديدات امنيتي و مشغولسازي امنيتي و انتظامي جمهوري اسلامي ايران را بيشتر كرده و با طرح سوژه آنها را خسته كنند و در فصل چهارم سال 90 كودتاي مخملي ايجاد كنند.
به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجتالاسلام و المسلمين حسين طائب با حضور در همايش دادستانهاي عمومي، انقلاب و نظامي سراسر كشور اظهار كرد: آمريكاييها براي قرن 21 چنين مطرح كردند كه آمريكا بايد از رهبري غرب به رهبري جهان تبديل شود و در قرن 21 اجماع جهاني و رهبري جهان به دست آمريكاييها باشد. در اواخر قرن بيستم دو پروژه دهكده جهاني و استراتژي امنيت ملي آمريكا را طراحي كردند. عمده چالشهايي كه براي تحقق اين دو پروژه مطرح ميشود در منطقه خاورميانه، اروپا، شرق آسيا و آسياي ميانه است.
معاون فرماندهي كل سپاه پاسداران ادامه داد: براي اينكه آمريكا را به عنوان مغز جهان مطرح كنند بر اين باورند كه مغز براي تداوم حيات خود بايد قلب را به استخدام گيرد و ميگويند كه قلب جديد خليجفارس است و تا زماني كه قلب را در اختيار نداشته باشيم نميتوانيم به حيات ادامه دهيم. براي تسلط بر اين قلب و اينكه بتوانيم خاورميانه جديد را تحقق بخشيم بايد مساله ايران را حل كنيم.
وي تصريح كرد: در اين رابطه سه محور بيثبات سازي در كشورهاي حول ايران، بيثباتسازي محيط ايران و در نهايت بيثبات سازي نظام حاكم بر جمهوري اسلامي كه همان نظام ولايت فقيه است را طراحي كردند.
رييس اداره اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي خاطر نشان كرد: بر اين اساس تيمي از استراتژيستهاي آمريكا براي اوباما طرحي را عليه ايران تدوين كردند كه بر اساس آنچه يافتههاي ما نشان ميدهد، دولت آمريكا آن طرح را در متن كار خود قرار داده و دشمني با نظام جمهوري اسلامي ايران را دنبال ميكند.
طائب ادامه داد: در اين طرح به نام «كدامين راه به سوي ايران است» 9 گزينه را مطرح كردند كه دو گزينه آن ديپلماتيك، سه گزينه نظامي، سه گزينه داخلي و يك گزينه محدودسازي و مهار منطقهاي و بينالمللي است.
وي افزود: اقناع و تعامل دو گزينه ديپلماتيك است. تفاوت اقناع و تعامل در اين است كه در تعامل چوب و چماق وجود دارد ولي در اقناع چوب و چماق نيست كه در نهايت دولت اوباما گزينه تعامل را انتخاب كرد. در ابتداي سال 88 اوباما براي اولين بار هم به ملت و هم به دولت پيام داد و مقام معظم رهبري اين موضوع را افشا و در اين خصوص موضعگيري كردند.
رييس اداره اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در خصوص گزينه نظامي تصريح كرد: نخست جنگ تمام عيار آمريكايي و دو گزينه ديگر جنگ محدود اسرائيلي يا آمريكايي است. گزينه جنگ تمام عيار را خود رد ميكنند زيرا معتقدند اگر به سمت اين گزينه بروند بايد دو درصد جمعيت ايران نيرو داشته باشند.
وي در مورد گزينههاي داخلي نيز يادآور شد: يك مساله كودتاي مخملي و ديگري شورشهاي قومي و جرياني است. در كودتاي مخملي هدف آنها براندازي نظام جمهوري اسلامي ايران و ايجاد حكومتي است كه بيشترين همكاري را با منافع آمريكا داشته باشد. آنها اميدوار بودند با حركتي كه در انتخابات انجام ميدهند رفتار جمهوري اسلامي عوض شود.
معاون فرماندهي كل سپاه پاسداران ادامه داد: در حوزه اطلاعات مطرح ميكنند كه مداخله در امور داخلي كشور نيازمند اطلاعات دقيق است و آمريكا بايد از رهبراني حمايت كند كه توسط افراد امنيتي خريداري نشده باشند. بر اين اساس آمريكاييها شبكهسازي خود را از سالها قبل در ايران انجام دادند و براي ورود به جريان فتنه و استفاده از بستر انتخابات، زيرساختهاي خود را تا حدودي آماده كرده بودند. آنها براي ساماندهي اغتشاشات برنامهريزي كرده و شبكهاي با عنوان مدافعان حقوق بشر در سال 84 سازماندهي كردند تا در سال 88 از آن بهره ببرند؛ اما ما موفق شديم با آنها برخورد كنيم. پس از اينكه منافقين در ليست تروريستها قرار گرفتند آمريكاييها به آنها سفارش دادند شبكه جديدي را به نام مدافعان حقوق بشر ايجاد كنند در همين حال آمريكا براي اينكه جريان شورشگري خود را ادامه دهد شبكههايي را راهاندازي كرد كه بر بخشي از آنها اشراف يافته كه به زودي با آنها برخورد ميشود.
طائب اظهار كرد: آمريكاييها فكر ميكردند ميتوانند اين مسير را ادامه دهند اما آنچه شاهد هستيم اين است كه ريزشها به سرعت انجام ميشود و ديگر شبكه سازماندهي داخلي و ميداني همراه آنها نبوده و اگر ميخواهند فراخواني دهند بايد آن را توسط رسانههاي خود انجام داده و رسما از آن حمايت كنند.
وي تصريح كرد: آمريكا پس از شكست در كودتاي مخملي سال گذشته به سمت نگاه قومي و مذهبي در شمال غرب و جنوب شرق رفت. امسال نيز استفاده از اسلحه را آغاز كردند و شاهد هستيم كه سازماندهي خود را به سمت ترورهاي هدفمند برده كه در اين ميان دانشمندان هستهيي را هدف قرار داده و همچنين سوژهاي براي اختلافات قومي به كار بردند و فتنه جديدي را در كشور ايجاد كنند.
رييس اداره اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي خاطرنشان كرد: در حوزه مهار و كنترل اميد آنها اين بود كه بتوانند با پيوند زدن تحريم و هدفمند كردن يارانهها نتيجه بگيرند اما با شكست مواجه شدند. برنامه آنها براي سال 90 اين است كه در فصل اول، تحريم را با موجهاي بعدي هدفمند كردن يارانهها پيوند بزنند و يك موج اجتماعي ايجاد كنند. از سوي ديگر تهديدات امنيتي و مشغول سازي امنيتي و انتظامي جمهوري اسلامي ايران را بيشتر كرده و با طرح سوژه آنها را خسته كنند و در فصل چهارم سال 90 كودتاي مخملي ايجاد كنند.