به گزارش خبرگزاري فارس، "علاء الدين بروجردي " رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خانه ملت، از تشكيل جلسه فوقالعاده كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي خبر داد و گفت: با توجه به مسئوليت كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي براي پيگيري لحظه به لحظه تحولات منطقه و نيز صدور قطعنامه ضدايراني شوراي حقوق بشر سازمان ملل، اين كميسيون امروز (6 فروردين 90) جلسه فوقالعادهاي را با حضور بعضي از اعضاي كميسيون و مسئولان مربوطه در وزارت امور خارجه، در محل كميسيون امنيت ملي تشكيل داد.
نماينده مردم بروجرد در مجلس با اشاره به بحث و تبادل نظر درمورد قطعنامه شوراي حقوق بشر در جلسه كميسيون، اظهار داشت: صدور قطعنامه ضدايراني ازسوي شوراي حقوق بشر، يك اقدام سياسي و غيرحقوقي است و از نظر كميسيون، اين قطعنامه كاملا مطرود بوده و به هيچ عنوان قابل پذيرش نيست.
* آمريكا نقش اصلي را در صدور قطعنامه ضدايراني ايفا كرده است
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينكه آمريكا براي فشار آوردن به ايران از طريق مسئله حقوق بشر، سرمايهگذاري گستردهاي كرده است، تصريح كرد: آمريكا در صدور قطعنامه ضدايراني شوراي حقوق بشر سازمان ملل نقش اصلي را ايفا كرده است.
بروجردي افزود: همچنين آمريكا فشار بسياري به ديگر كشورهاي عضو شوراي حقوق بشر اعمال كرده تا رأي مثبت همه اعضا را براي قطعنامه ضدايراني به دست آورد.
وي با اشاره به شكست آمريكا در صدور قطعنامه اجماعي عليه ايران، گفت: آمريكا پيش از اين در مسئله حقوق بشر توانسته بود يك قطعنامه اجماعي درمورد ميانمار و يك قطعنامه اجماعي درمورد كره شمالي را در شوراي حقوق بشر سازمان ملل تصويب كند؛ اما باوجود تلاش بسيار، اين بار موفق نشد قطعنامه اجماعي عليه ايران به تصويب برساند.
* مالزي، با رأي ممتنع به قطعنامه ضدايراني، نقطه سياهي را در روابط دو كشور رقم زد
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي با اشاره به بررسي رأي اعضاي مختلف شوراي حقوق بشر در اين كميسيون، اظهار داشت: رأي ممتنع كشورهايي مانند مالزي و برزيل به قطعنامه ضدايراني شوراي حقوق بشر سازمان ملل، متناسب با روابط مثبت اين كشورها با ايران نبوده است و ما در اين مورد به شدت از اين دولتها گلهمند هستيم.
بروجردي با اشاره به اقدام نااميدكننده مالزي در دادن رأي ممتنع به قطعنامه ضدايراني شوراي حقوق بشر، تأكيد كرد: به نظر ميرسد مالزي با رأي ممتنع خود، نه تنها فريب آمريكا را خورد بلكه نقطه منفي و سياهي را در روابط مثبت ميان دو كشور ثبت كرد.
وي افزود: اين در حالي است كه مالزي به عنوان يك كشور اسلامي به خوبي ميداند كه آمريكا با ترفندهاي مختلف، حقوق بشر را در بسياري از مناطق دنيا نقض كرده و حقوق ملتهاي دنيا را ناديده گرفته است.
* سخنراني روشنگرانه پاكستان و كوبا در دفاع از وضعيت حقوق بشر در ايران
بروجردي با اشاره به رأي منفي برخي كشورها به قطعنامه ضدايراني شوراي حقوق بشر، تصريح كرد: كشورهاي پاكستان، كوبا و چين در مورد قطعنامه ضدايراني شوراي حقوق بشر، به نفع ايران رأي دادند.
وي ادامه داد: اين كشورها نه تنها با رأي منفي خود به قطعنامه از حقانيت ايران دفاع كردند، بلكه در دفاع از وضعيت حقوق بشر در جمهوري اسلامي ايران سخنرانيهاي روشنگرانهاي نيز انجام دادند.
22 عضو شوراي حقوق بشر سازمان ملل متحد، در اقدامي ضدايراني، روز پنجشنبه(4 فروردين) با قطعنامه پيشنهادي آمريكا و سوئد براي تعيين گزارشگر ويژه آن سازمان براي ايران موافقت كردند. اين قطعنامه در حالي در نشست شوراي حقوق بشر در ژنو به تصويب رسيد، كه هفت كشور به آن راي مخالف و 14 كشور نير راي ممتنع دادند.
* مردم منطقه بايد خود سرنوشت حاكميت كشورشان را رقم بزنند
بروجردي همچنين با اشاره به بررسي مسائل مهم منطقه در جلسه فوقالعاده كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي، تأكيد كرد: ايران از انقلابهاي اسلامي منطقه، حمايت و كشتار مردم مظلوم كشورهاي منطقه را محكوم ميكند.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي تأكيد كرد: بايد به مردم منطقه اجازه داده شود تا خودشان سرنوشت حاكميت كشورشان را رقم بزنند و انقلاب خود را به نتيجه مطلوب برسانند.
وي با انتقاد از دخالتگري غرب و آمريكا در تحولات كشورهاي منطقه، اظهار داشت: در حال حاضر، آمريكا با حمايت از اسرائيل و فتنهگري، زمينه را براي نقض حقوق بشر و بيعدالتي در منطقه بويژه در فلسطين و غزه فراهم كرده است.
بروجردي افزود: آمريكا و غرب در مقابل كشتار وحشيانه مردم مظلوم بحرين، ليبي و يمن سكوت كردهاند و به دنبال منافع اقتصادي و سياسي خود هستند.