استراون استیونسون:
یک کنفرانس حکومتی در بغداد بهدعوت مالکی درباره سازمان مجاهدین خلق ایران
چهارشنبه ۱۱آبان
جمهوری عراق، دفتر نخستوزیر، دفتر سخنگوی رسمی دولت عراق
دایره امور کمیتهها در دبیرخانه شورای وزیران کلیه رسانهها را برای شرکت در کنفرانس این دایره در رابطه با موضع دولت عراق در قبال وجود سازمان مجاهدین خلق ایران در خاک عراق دعوت میکند. این کنفرانس در ساعت ۱۱۰۰روز پنجشنبه برابر با ۲۰۱۱/۱۱/۳ در ساختمان دبیرخانه شورای وزیران برگزار خواهد شد.
مسئولان و نمایندگان وزارتخانهها و ارگانهای ذیربط در این کنفرانس حضور خواهند داشت.
برای ترتیب امور ورود به ساختمان دبیرخانه شورای وزیران لطفاً با شماره زیر تماس بگیرید:
۰۷۹۰۲۲۷۹۷۰۰
بیانیه مطبوعاتی رئیس هیأت رابطه با عراق در پارلمان اروپا استراون استیونسون-چهارشنبه ۱۱آبان:
۲نوامبر ۲۰۱۱
عراق رودرروی جامعه بینالمللی، درصدد اجرای اوامر رژیم ایران برای بستن اشرف است
دولت عراق در نظر دارد روز پنجشنبه ۳نوامبر یک کنفرانس درباره کمپ اشرف برگزار کند. ضروری میدانم پیشاپیش این نکات را یادآوری کنم.
۱-هرگونه تلاش برای بستن کمپ اشرف، آن هم پس از اینکه ساکنان اشرف طرح پارلمان اروپا برای استقرار در کشورهای ثالث را پذیرفتهاند، مطلقاً غیرقانونی، سرکوبگرانه، در جهت اجرای منویات رژیم ایران و زمینهسازی برای کشتار ساکنان اشرف است.
۲-دولت عراق امروز با سرکوب اشرف و ضربالاجل غیرقابل دسترس برای بستن اشرف، خود را در برابر اراده جهانیان قرار داده و در کنار فاشیسم دینی حاکم بر ایران قرار گرفته است.
بهوضوح قطعنامههای پارلمان اروپا و کنگره آمریکا در این رابطه را نقض میکند. این نقض آشکار بند ۶۶ دستورالعمل دبیرکل در گزارش مورخ ۷ ژوییه ۲۰۱۱ دبیرکل به شورای امنیت است.
۳-کمیته خارجی کنگره آمریکا چهارشنبه دوم نوامبر متممی را به لایحه تحریمها علیه رژیم ایران درباره اشرف باتفاق آراء به تصویب رساند که بخشی از آن مربوط به اشرف است. در بخشی که به اشرف مربوط میشود، تصریح میکند:
«افزایش فعالیتهای ایران و نفوذ آن در عراق امنیت و سلامت ساکنان اشرف را تهدید میکند» و اضافه میکند «سیاست آمریکا باید این باشد که از دولت عراق بخواهد اشرف را نبندد تا کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بتواند روند شناسایی ساکنان اشرف را که نمیخواهند به ایران بازگردند تکمیل و آنها را به کشورهای ثالث منتقل کند».
۴- عفو بینالملل، در یک بیانیه عمومی بسیار قوی در روز اول نوامبر خواستار تعویق ضربالاجل تا پایان کار کمیساریای عالی پناهندگان مللمتحد بهمنظور بهرسمیت شناختن استاتوی پناهندگی ساکنان اشرف شد.
۵-هفته گذشته ۱۸۰تن از اعضای پارلمان اروپا از تمامی گروههای سیاسی در یک بیانیه خواستار لغو ضربالاجل فوق شدند و از نماینده عالی اتحادیه اروپا و کشورهای عضو خواستند:
«ما به فوریت از بارونس اشتون، اتحادیه اروپا و کشورهای عضو و همچنین ایالات متحده و سازمان ملل میخواهم با محکوم کردن ضربالاجل فوق و وادار کردن دولت عراق به تعویق آن تا زمانی که انتقال تمامی ساکنان به کشورهای سوم محقق شود، از وقوع یک درگیری و فاجعه انسانی بزرگ جلوگیری کنند. ما از سازمان ملل و شورای امنیت میخواهیم بهمنظور تضمین حفاظت ساکنان تا انتقال آنان به دیگر کشورهای میزبان، یک تیم نظارت دائم در اشرف مستقر کنند».
استراون استیونسون
رئیس هیأت رابطه با عراق در پارلمان اروپا
کنفرانس در مقر شورای وزیران حکومت مالکی با شرکت نماینده ویژه دبیرکل مللمتحد و نماینده مالکی -پنجشنبه ۱۲آبان:
آسوشیتدپرس: سازمان مللمتحد بین عراق و ایرانیان تبعیدی میانجی میشود
آسوشیتدپرس-بغداد- ۳نوامبر
نماینده ارشد ملل متحد در عراق وساطت برای بستن صلحآمیز کمپ ایرانیان تبعیدی را، قبل از اینکه دولت بغداد در پایان سال جاری ساکنان را مجبور به خروج نماید، پیشنهاد داده است.
مارتین کوبلر پیشنهاد خود برای میانجیگری را روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با دستیار ارشد نوری مالکی نخستوزیر عراق مطرح کرد.
این کمپ توسط سازمان مجاهدین خلق ایران اداره میشود که مخالف رژیم آخوندی تهران بوده و منتقد مالکی میباشد.
بعد از اینکه نیروهای عراقی در ۸آوریل به این کمپ حمله کردند دولت عهد کرده که ناراضیان سیاسی را از کمپ اشرف اخراج کند. در این حمله دهها نفر از ساکنان این کمپ کشته شدند.
جورجیوس یعقوب دستیار مالکی در این کنفرانس خبری گفت، درصورتیکه روی یک راهحل سریع موافقت شود کابینه عراق تمدید ضربالاجل پایان سال را در نظر میگیرد.
بیانیه نماینده ویژه دبیرکل مارتین کوبلر به دولت عراق درباره موقعیت کمپ اشرف
جلسه سؤال و جواب با مطبوعات
بغداد- ۳نوامبر ۲۰۱۱
اشرف یک مسأله و نگرانی عمده برای جامعه بینالمللی است
در سطح بینالمللی این یک مسأله بسیار مهم است
ما ۳۳۰۰ ساکن کمپ اشرف را ۳۳۰۰پرونده جداگانه حقوقبشری میدانیم
۳۳۰۰ مرد و زن و چند کودک که حق دارند بر اساس استاندارهای حقوقبشری بینالمللی با آنها برخورد شود
بسیار مهم است که ما همگی راهحلی را بهدست آوریم که عاری از خشونت باشد مللمتحد در اینجا با تمامی منابع خود و روند کمیساریای عالی پناهندگان آماده ارائه کمک است
مسئولیت تمامعیار دولت عراق است تا یک راهحل صلحآمیز فراهم کند
ساکنان اشرف قصد دارند به کشورهای دیگر بروند این برعهده کشورهای ثالث است که آنها را در سرزمین خود قبول کنند این کار وقت میخواهد، این کار فضا میخواهد من بسیار مایلم که بلافاصله بعد از عید قربان وارد یک پروسه عملی بشوم وضعیت نه برای ساکنان کمپ اشرف نه برای دولت عراق، نه برای جامعه بینالمللی رضایتبخش نیست
این تماماً مسئولیت دولت عراق، حاکمیت عراق است
این وظیفه من است که از جانب سازمان ملل و از جانب کمیساریای پناهندگی پیشنهاد کمک بدهم تا وضعیت به پیش برود
سؤال و جواب با مارتین کوبلر نماینده ویژه دبیرکل مللمتحد و رئیس هیأت مساعدت مللمتحد در عراق:
سؤال ۱: سؤال رادیو اروپای آزاد – پراگ: بر اساس قانون بینالملل، عراق ملتزم است به عدم تحویل اعضای کمپ اشرف به هر کشوری که جان آنها در خطر باشد. اما تا بحال، پذیرش و یا دعوتی از هیچ کشوری برای آنان نبوده است. اگر ما به پایان سال و مهلت خروج آنان برسیم و چنین پذیرشی تأیید نشده باشد، سازمان ملل چه خواهد کرد؟
نماینده ویژه دبیرکل: این سؤال خیلی فرضی است. آنچه ما در حال انجام آن هستیم یافتن گامهای عملی برای جلو رفتن پروسهیی است که به آنها امکان استقرار بدهد. اگر دولت عراق موافقت کند، من حاضرم این مسأله را بهدست گرفته و با همه طرفهای ذیعلاقه هماهنگی کنم. من تلاش خواهم کرد که با انرژیگذاری، دینامیزم و با سرعت اینکار را انجام بدهم. بعد ما خواهیم دید که در چه نقطهای هستیم و بعد من سؤال شما را چند ماه دیگر پاسخ خواهم داد.
سؤال ۲: شما در مورد آمادگی سازمان ملل و یونامی برای کمک به دولت عراق صحبت کردید و گفتید اگر دولت عراق از ما این را بخواهد. من از شما میپرسم، آیا دولت عراق تا بحال از شما درخواست کمک کرده است؟
نماینده ویژه دبیرکل: ما در مورد اینکه بعد از عید قربان در یک گروه کاری با هم بنشینیم صحبت کردهایم تا به موضوعاتی که نیاز به روشن شدن دارند بپردازیم. برنامهاین هفته را آماده خواهیم کرد و بعد از تعطیلات فوراً با هم خواهیم نشست. همه در یک راهحل صلحآمیز و سریع منافع دارند و من فکر میکنم که همه نیت خوبی دارند.
سؤال ۳: آیا راهحل مشروط به این است که مجاهدین افراد هستند یا یک گروه؟
نماینده ویژه دبیرکل: ما ۳۳۰۰ ساکن کمپ اشرف را ۳۳۰۰پرونده جداگانه حقوقبشری میدانیم. ما بیشتر از این چیزی نمیگوییم. ۳۳۰۰ مرد و زن و چند کودک هستند که حق دارند بر اساس استاندارهای حقوقبشری بینالمللی با آنها برخورد شود.
ما آموزش دیدهایم که دیپلوماسی آرام را اعمال کنیم، برای رسیدن به برخی چیزها بهصورت موثرتر نباید زیاد صحبت کرد، به ما حقوق میدهند تا این نوع دیپلوماسی آرام را پیش ببریم و به یک راهحل صلحآمیز برسیم. بسیار متشکرم.
رویتر -۱۲آبان: عراق ممکن است نسبت به ضربالاجل پایان سال برای کمپ ایرانیان تجدیدنظر کند
اشرف، این مجتمع ۲۵ساله، شاهد درگیریهای خونینی میان ساکنان و نیروهای امنیتی عراقی بوده، و بغداد بهطور مکرر گفته است که خواهان حضور این گروه چریکی در خاک عراق نیست.
مشاور سیاسی نوری مالکی بعد از ملاقات با مقامات سازمان ملل و اتحادیه اروپا طی یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: ”درخواست زمان بیشتر بدون اتخاذ اقدامات عملی برای یافتن یک راهحل، این موضوع را حل نخواهد کرد. اما اگر اقداماتی سریع، با کمک شرکای بینالمللی برای دستیابی به این هدف وجود داشته باشد، دولت عراق تصمیم خواهد گرفت“.
عفو بینالملل میگوید، این ساکنان هدف اذیت و آزار دولت عراق قرار دارند و از دسترسی به درمان اولیه منع شدهاند. بیش از ۳۰تن از ساکنان در ماه آوریل در یک درگیری با نیروهای امنیتی عراق کشته شدند.
عفو بینالملل روز سهشنبه از دولت عراق خواست تا مهلت پایان سال را به تعویق بیندازد.
فاکس نیوز-۱۲آبان: سازمان ملل بین عراق و تبعیدیان ایرانی وساطت میکند
جورجیوس یعقوب دستیار مالکی گفت: درصورتیکه روی یک راهحل سریع موافقت شود کابینه عراق تمدید ضربالاجل پایان سال را در نظر میگیرد.
آسوشیتدپرس -۱۲آبان: دستیار نوری المالکی گفت: در صورتیکه به یک توافق سریع دستیابیم کابینه در مورد ضربالاجل نرمش خواهد کرد
بغداد در آخرین تلاش برای جلوگیری از مقابله: مارتین کوبلر، نماینده سازمان ملل، در یک کنفرانس خبری در بغداد گفت: ”تعدادی مشکلات وجود دارد که همچنان باید حل شود. این زمان نیاز دارد. این فضا میخواهد“.
وی اضافه نمود: ”وضعیت به این شکل که هست نه برای ساکنان کمپ اشرف، نه برای دولت عراق و نه برای جامعه بینالمللی رضایتبخش نیست“.
کوبلر گفت که وی درصدد شروع مذاکرات بهدنبال مراسم عیدقربان که یک هفته طول میکشد و از یکشنبه شروع میشود خواهد بود... .
دستیار مالکی جرجیوس یعقوب بود که در یک چرخش برای دولت این امکان را را باز گذاشت که ضربالاجل تمدید شود. او گفت این تصمیم با کابینه است و موضع دولت که خواهان خروج ساکنان اشرف تا پایان سال است را تکرار کرد.
شهریار کیا، سخنگوی اشرف در یک اطلاعیه گفت که ضربالاجل باید منتفی شود تا به همه طرفها زمان کافی برای حل این منازعه که ۱سال طول کشیده داده شود. او اشاره کرده که قانونگذاران در تمام دنیا از جمله برخیها در کنگره و پارلمان اروپا درخواست کردهاند که به ساکنان استاتوی پناهندگی اعطا شود که باعث حفاظت از آنها شود.
کیا گفت: ساکنان اشرف بهخصوص در چند روز گذشته که نیروهای عراقی شروع به تجمع در بیرون درب کمپ کرده و صبحهای زود با صدای توهینهایی که از بلندگوها پخش میشد و آنها را بیدار میکرد در اذیت و آزار بودهاند... .
کیا خواست که دولت عراق نیروهایش را بیرون بکشد و یک تیم نظارت سازمان ملل در کمپ مستقر شود.
اوگفت ”هر چیزی کمتر از این برای ما فقط مقدمهای برای یک حمله دیگر محسوب میشود“... ..
واشنگتن تایمز ۱۱آبان: اقدام اوباما در رها کردن اشرف بهحال خود، شرافت آمریکا را نقض خواهد کرد
عقبنشینی نیروهای آمریکایی از عراق، در سراسر منطقه، عمدتاً بهعنوان یک موفقیت برای رژیم ایران تلقی میگردد. سناتور جان مک کین، آن را یک اشتباه جدی نامید که باعث همپیمانی عمیقتر و خطرناکتری میان نوری مالکی و حکومت تهران خواهد شد. این نگرانیها با هشدارهای شدید هیلاری کلینتون و پانتا مبنی بر اینکه رژیم ایران نباید از این وضعیت بهرهبرداری کند، بیشتر واقعیت مییابند.
سؤالی که اینک به اغلب اذهان خطور میکند این است که: وقتی ارتش آمریکا عقبنشینی کند، در این «عراق جدید» چه رخ خواهد داد؟
ساکنان کمپ اشرف واقع در استان دیالی در نزدیکی مرز ایران، تک به تک تحت پوشش یک تضمین حفاظتی مکتوب توسط دولت آمریکا قرار دارند
آنها متعلق به سازمانیافتهترین جنبش مقاومت، یعنی مجاهدین خلق هستند. قابل فهم است که آنها بدترین کابوس ملاها میباشند. رژیم تهران عهد کرده است که آنها را به هر بهایی، از بین ببرد. در ماه آوریل، ارتش عراق به این کمپ حمله کرد که در نتیجه آن، ۳۶تن جان باخته و حداقل ۳۰۰تن مجروح شدند... از آن هنگام، دموکراتها و جمهوریخواهان در کنگره، خواستار اقدام مستقیم آمریکا و حذف مجاهدین خلق از لیست شدهاند... اخیراً کمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد، ساکنان اشرف را بهعنوان ”پناهجویان تحت حفاظت قانون بینالمللی“ واجد شرایط دانست، و آنها را شایان داشتن حفاظت فیزیکی اعلام کرد. اما آقای مالکی، با اشاره به نامگذاری غیرعادلانه توسط آمریکا بهعنوان جواز وی برای کشتن آنها، از همکاری با این آژانس ملل متحد خودداری میکند. بهرغم برآورد «معطر گونه»! جیمز جفری، سفیر آمریکا در عراق، که ادعا میکند آنچه آمریکا در پشت سر خود در عراق باقی میگذارد، الگوی دموکراسی خاورمیانه جدید است، دولت عراق ثابت کرده که خواهان تطبیق خود با یکی از بیرحمترین رژیمها بر روی کره زمین میباشد...
نویسنده: استراون استیونسون-رئیس هیأت رابطه باعراق در پارلمان اروپا
تلویزیون حکومتی العراقیه- ۱۲آبان: دبیرخانه شورای وزیران طی دیداری با نماینده دبیرکل سازمان ملل و کمیساریای پناهندگان، امکان تسریع خروج اعضای سازمان خلق قبل از پایان سال جاری را مورد بررسی قرار داد... .
جورجیوس مشاور نخست وزیر: چنانچه اقدامات سریع و مناسب و متناسب با این تصمیم گرفته شود، در آن صورت به شورای وزیران توصیه میشود که حقانیت و یا ضرورت تمدید این مدت را مورد بازبینی قرار دهد. تصمیم سیاسی را شورای وزیران خواهد گرفت.
سایت شورای وزیران مالکی: آقای مشاور جناب آقای نخستوزیر بر اخراج سازمان مجاهدین خلق در پایان سال جاری تأکید کرد زیرا حضور این سازمان در عراق بر روابط با کشورهای همسایه و بر حاکمیت عراق تاثیر میگذارد!
دایره کمیسیونها، کنفرانسی درباره موضع حکومت عراق در قبال قرارگاه اشرف برگزار کرد
با حضور آقای جورجیوس یعقوب مشاور جناب آقای نخستوزیر و آقای مارتین کوبلر نماینده ویژه دبیرکل سازمان مللمتحد و تعدادی از سفرای کشورهای اتحادیه اروپا وسفرای کشورهای عضو دائم شورای امنیت سازمان مللمتحد دبیرخانه مرکزی شورای وزیران عراق کنفرانسی در مورد موضع دولت عراق در قبال قرارگاه اشرف (العراق الجدید فعلی) برگزار کرد.
در این کنفرانس جنبههای سیاسی و قانونی این موضوع از سوی کمیتهیی به ریاست وزارت امنیت ملی و عضویت نمایندگان نخستوزیری، حقوقبشر و وزارتخانههای کشور و دادگستری مورد بحث قرار گرفت. آقای مشاور جناب آقای نخستوزیر بر اجرای مصوبه شورای وزیران مبنی بر اخراج سازمان مجاهدین خلق از خاک عراق در پایان سال جاری تأکید کرد، چرا که حضور این سازمان در عراق غیرقانونی است و بر روابط با کشورهای همسایه و حاکمیت عراق تاثیر میگذارد علاوه بر این تعدادی از اعضای این سازمان در روندههایی که در قضاییه عراق ثبت شده دست دارند (!)
همچنین عراق نمیتواند اجازه بدهد که این سازمان در خاک عراق باقی بماند چرا که حضور این سازمان مغایر با بند ۲ ماده ۷ قانون اساسی است که مبارزه دولت با همه اشکال تروریسم را مقرر میکند و همچنین مغایر با ماده ۸ قانون اساسی است که بر رعایت حسن همجواری (با دولت ولایتفقیه) تأکید میکند.
در پایان مشاور نخستوزیر اعلام کرد که دولت عراق هیچ اقدامی از سوی این سازمان برای اینکه از خاک عراق خارج شود مشاهده نکرده است و این امر درست بودن اصرار دولت عراق را به اجرای مصوبه اخراج این سازمان در پایان سال جاری ثابت میکند
تلویزیون خصوصی مالکی (آفاق) - ۱۲آبان: نماینده ویژه دبیرکل سازمان مللمتحد و تعدادی از سفرای کشورهای اتحادیه اروپا در بغداد علاوه بر کمیساریای عالی پناهندگان با نمایندگان دولت عراق موضوع امکان پایاندادن به حضور سازمان تروریستی خلق در خاک عراق و اخراج سریع آنها بهصورت مسالمتآمیز را مورد بحث قرار دادند... .
جورجیوس یعقوب مشاور نخست وزیر: در جلسه امروز در مورد مکانیسم مشخصی برای یافتن راه کار مشخصی برای تخلیه قرارگاه اشرف صحبت کردیم. بدون شک این مکانیزم آلترناتیوهایی برای اعضای سازمان دارد، این موضوع به مکانیزم کلی برمیگردد که بعد از عید با شرکت شرکای اصلی مورد بحث قرار خواهد گرفت ولی در نهایت دولت عراق و شورای وزیران تصمیمگیری خواهد کرد... .
بر اساس گفته مشاور جناب آقای نخستوزیر، دولت عراق بسیار علاقهمند به مراعات جنبههای قانونی و سیاسی این موضوع و پایاندادن هر چه سریعتر به این پرونده میباشد علاوه بر اینکه دولت عراق مطلقاً نمیخواهد خاک عراق نقطه شروعی برای تهدید هیچ کشوری باشد و این موضوع فقط مربوط به سازمان تروریستی خلق نیست.
سایت براثا ( انقلاب اسلامی عراق) ۱۲آبان: سازمان عفو بینالملل... چهارشنبه ۲نوامبر ۲۰۱۱ با صدور بیانیهیی از دولت عراق خواست تا مهلت بستن قرارگاه اشرف را بعد از پایان سال جاری تمدید نماید
در تاریخ ۲۰مهر (۱۲اکتبر) مالکی نخستوزیر عراق در یک اظهارنظر مطبوعاتی گفت: ما به مجاهدین خلق تا پایان سال جاری فرصت دادیم و بعد از آن عراق آزاد است که برای پایاندادن به حضور آنها در خاک عراق تصمیم بگیرد. و اضافه کرد این سازمان یک سازمان تروریستی است که هیچ پوشش قانونی ندارد و در ایران عملیات میکند و در امورداخلی عراق دخالت مینماید.
این در حالی است که مجمع پارلمانی شورای اروپا در شروع ماه اکتبر ضربالاجل نخستوزیر عراق نوری المالکی برای پایاندادن به حضور ساکنان قرارگاه اشرف در پایان سال جاری را زمینهسازی برای حملات جدید دانست و از ایالات متحده و اتحادیه اروپا و سازمان مللمتحد خواست تا دولت عراق را وادار کنند ضربالاجل خودعلیه اشرف را لغو کند و حفاظت ساکنان اشرف را تأمین نماید. و همزمان مسئولان آمریکایی از رئیسجمهور آمریکا باراک اوباما خواستند تا نام سازمان مجاهدین خلق را از لیست تروریستی حذف نماید
دولت عراق بعد از تحویل گرفتن مسئولیت امنیت در قرارگاه اشرف از نیروهای آمریکایی مبادرت به تغییر اسم قرارگاه اشرف به کمپ العراق الجدید کرد و ساکنان این قرارگاه را تحت اقدامات شدید امنیتی قرار داد.
بیانیه مطبوعاتی العراقیه (فهرست برنده در انتخابات عراق) پنجشنبه ۱۳آبان:
پاسخ به کنفرانس مطبوعاتی مالکی: راهحل بینالمللی برای ساکنان اشرف،
ضربالاجل حکومتی غیرقابل توجیه است
با نگرانی شدید سخنان مشاور نخستوزیر را در مورد ساکنان اشرف شنیدیم و از اینرو از رئیس هیأت مساعدت سازمان ملل برای عراق (یونامی) میخواهیم که برای مقامات عراقی پایهها و اساس قانون بینالمللی و اصول حقوقبشر و انعکاس عدم رعایت و اجرای آن را بر روی حکومت عراق توضیح دهد. اصرار بر اخراج ساکنان اشرف و یا جابهجایی اجباری آنها در داخل عراق حاکی از عدم شناخت و درایت آنها به اصول قانون بینالمللی است.
ما تأکید میکنیم بهعنوان یک اصل، باید به کمیساریای عالی پناهندگان مللمتحد با وقت کافی فرصت داده شود برای پرونده اشرف راهحل بینالمللی بیابد. جستجوی راهحل بینالمللی برای پرونده اشرف باید بدون ملزم کردن آن به ضربالاجل غیرقابل توجیه مشخص شده از سوی حکومت صورت گیرد.
حیدر الملا
گزارشگر کمیسیون حقوقبشر پارلمان عراق وسخنگوی رسمی العراقیه
۴نوامبر ۲۰۱۱
فغان و فریاد رژیم آخوندی و تحریف بیانیه نماینده ویژه دبیرکل تلویزیون رژیم –شبکه ۱: دولت عراق با تأکید بر تروریستی بودن اقدامات گروهک منافقین در ضربالاجل جدیدی اعلام کرد این گروه تروریستی باید تا قبل از پایان سال میلادی خاک عراق را ترک کند.
جورجیوس یعقوب مشاور نخستوزیر عراق در امور اردوگاه اشرف امروز در نشستی ویژه با نماینده سازمان ملل و برخی سفرای اروپایی در بغداد با بیان این مطلب گفت: امروز نمایندگان کشورهای خارجی را دعوت کردهایم تا موضع رسمی و صریح دولت عراق را به آنها ابلاغ کنیم و بگوییم که دولت عراق آنها را پناهنده حساب نمیکند بلکه آنها را گروهی تروریستی میداند که زمینهای مردم را اشغال کردهاند.
جرجیوس یعقوب افزود: با نمایندگان سازمان ملل به توافق رسیدیم که بعد از عید قربان در نشستی دیگر چگونگی خارج کردن آنها را از عراق بهطور گسترده بررسی کنیم. مارتین کوبلر نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق نیز اعلام کرد سازمان ملل موضع دولت عراق در قبال اخراج این گروهک را کاملاً درک میکند و معتقد است این موضوع با حاکمیت عراق کاملاً مرتبط است و بدیهیست هر کس که بخواهد در عراق باقی بماند باید از قوانین این کشور اطاعت کند.
نماینده سازمان ملل در عراق افزود: هنگامی که به عراق آمدم نخستین پروندهیی که روی میز من آمد پرونده اردوگاه اشرف بوده چرا که ۳۳۰۰ مرد و زنی که در این اردوگاه هستند برای ما ۳۳۰۰ مورد بحران آفرینند... .
سخنگوی مجاهدین در اسلو در اینباره به ولیفقیه ارتجاع گفت: مشکل فقط در ۳۳۰۰ بحران و محارب پیشتاز نیست. این هنوز از نتایج سحر است. خامنهای باید منتظر بحرانی در ابعاد ۸۰ میلیون مردم ایران باشد.