به دنبال حمايت علني سران فتنه سبز از تروريست هاي وابسته به گروهك هاي منافقين، پژاك و تندر، سركرده گروهك ورشكسته و جنايتكار كومله در رسانه هاي عربي آفتابي شد و با فتنه سبز ابراز همبستگي كرد.
عبدالله مهتدي در گفت وگو با شبكه سعودي العربيه و دويچه وله از موضع اخير موسوي و كروبي در حمايت از تروريست هاي اعدام شده قدرداني كرد و گفت احزاب و سازمان هاي مخالف بايد به هم نزديك شوند و اگر اين طور نبود آن تظاهرات ها كه در روز عاشورا به اوج خود رسيد، نمي توانست اتفاق بيفتد. حوادث روز عاشورا محصول چه بود؟ اگر يك نوع اجماع بين گروهها و سازمانها و هم صدايي و همكاري وجود نداشت، پس چطور اين چيزها اتفاق افتاد؟ من به وجود آمدن يك همكاري بزرگ سياسي را ضروري مي دانم و فكر مي كنم حتي خشت هاي اوليه اش را هم بشود در خارج از كشور گذاشت؛ نه به عنوان بديلي براي كنار زدن داخل بلكه به عنوان مكمل و موازي حركت داخل. اصلا آن چيزي كه ما رنج مي بريم، فقدان سازمان سياسي و فقدان رهبري سياسي كافي و فقدان حركت متمركز است كه بتواند به جنبش سمت و سو دهد.
وي موضع موسوي و كروبي عليه اعدام تروريست ها را «ناكافي اما گامي به جا و در مسيري درست» ارزيابي كرد.
گفتني است گروهك تروريستي كومله در سال هاي آغازين و پرتنش اول انقلاب و سپس در طول دوران جنگ تحميلي نقش بازوي ترور را براي سرويس جاسوسي آمريكا و سپس استخبارات رژيم عراق ايفا مي كرد و حتي از كشتار شهروندان بي گناه كرد هم با وحشيانه ترين شيوه ها مضايقه نكرد. اين گروهك به همراه گروهك هاي دموكرات و پژاك و برخي وابستگان افراطيون مدعي اصلاح طلبي، تلاش گسترده اي ترتيب داد تا با ارعاب و به زور تهديد به بمب گذاري و ترور شهرهاي كردستان را به تعطيلي بكشاند اما با مقاومت مردم مواجه شد.
همزمان داريوش همايون وزير اطلاعات صهيونيست رژيم پهلوي، گروهك فدائيان خلق و جبهه ملي، و گروهك ادوار تحكيم لقب نچسب پيشمرگ كرد! را به تروريست هاي مزدور سازمان هاي جاسوسي بيگانه اطلاق كردند كه بي شباهت به لقب اهدايي موسوي به آشوبگران حرمت شكن در روز عاشورا (مردان خداجو!) نيست.