رييس قوه قضائيه تاكيد كرد: مسئولان بايد در برابر تفكراتي كه سعي در كمرنگ كردن اسلاميت نظام دارند، به هوش باشند.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به استان كهگيلويه و بويراحمد، آيتالله صادق آملي لاريجاني با حضور در جلسهي شوراي اداري اين استان در پايان اولين روز سفر خود به استان كهگيليويه و بويراحمد طي سخناني تصريح كرد: وقتي انقلاب اسلامي به عنوان يك پديده در 30 سال قبل رخ داد، نه در چارچوب سرمايهداري مرسوم آن زمان ميگنجيد، نه در چارچوب كمونيسم و ماركسيسم، بلكه حرف جديدي در دنياي امروز بود.
وي افزود: ارزش اين انقلاب به ماهيت و محتواي آن است، نه به شكل حكومتش و آنچه به عنوان شكل اين نظام در قانون اساسي ظاهر شده، ناشي از همين محتوا است.
آملي لاريجاني ادامه داد: زماني كه امام خميني (ره) به عنوان معمار اين بناي جديد در زمان رايگيري براي جمهوري اسلامي فرمود، جمهوري اسلامي نه يك كلمه بيش، نه يك كلمه كم، افرادي بودند كه اصرار داشتند عناوين ديگري براي اين نظام برگزينند؛ اما امام انسان دقيقي بود و با تيزبيني، فراست ديني و نور ايماني كه داشت بسياري از مسائل را پيشبيني ميكرد.
وي خاطر نشان كرد: در طول بيست سال گذشته بسياري در تلاش بودهاند كه رنگ و بوي اسلامي از جمهوري اسلامي محو شود، افرادي با ادعاي اصلاحات به اين سمت رفتند و عدهاي از روشنفكران نيز به سمت حذف اسلام از حيات اقتصادي، سياسي و اجتماعي مردم بوده و هستند.
رييس قوه قضائيه با اشاره به برخي از اين قبيل اظهارات از سوي برخي روشنفكران خاطرنشان كرد: برخي از اين افراد با اين تصور كه سكولاريسم با حكومت ديني ميستيزند و به همين دليل نظام جمهوري اسلامي از آن هراس دارد، در تلاش براي تقويت آن هستند. در اين مسير، كم نبودهاند كساني كه با قلمهاي مختلف و ادبيات گوناگون بر اين مسئله پافشاري كردهاند. اين افراد دين عرفي ساختهاند و دين بازاري درست كردهاند تا وجههي ارزشي جمهوري اسلامي را كمرنگ كنند.
رييس قوه قضائيه تاكيد كرد: تا زماني كه وجهه ديني در اين نظام وجود دارد و نظام ما يك نظام ولايي است، مجالي براي حرفهاي سكولاريستي و ليبراليستي وجود ندارد.
آيتالله صادق آملي لاريجاني با اشاره به انتشار خبري در يكي از خبرگزاريها گفت: ريچارد فراي كه مبدع عنوان مكتب ايراني بوده و در همايش ايرانيان نيز به عنوان مدعو حضور داشته، طي مصاحبهاي با شبكه CCN عنوان كرده كه حكومت مذهبي در ايران از بين ميرود و تغييراتي ايجاد خواهد شد. ببينيد اين افراد تا كجاها را انديشيدهاند و نقشه ميكشند.
رييس قوه قضائيه با بيان اينكه متاسفانه برخي از ما در غفلت به سر ميبريم، اظهار كرد: چرا چنين فردي به همايش ايرانيان دعوت ميشود؟ ما تمام ارزش نظاممان به اسلاميت و به اين محتواست، نميخواهيم فقط شعار جمهوري اسلامي بدهيم، آنچه كه امام (ره) و مقام معظم رهبري بر آن پافشاري كردهاند محتواي ارزشي اسلام است. بسياري از نظامها در جهان ايدئولوژيك هستند؛ اما براي ما محتوا مهم است. ما مدعي هستيم كه با استناد به اوامر و نواهي الهي و با پيروي از قرآن و مكتب اهل بيت (ع) راه جديدي در دنيا پديد آوردهايم.
آملي لاريجاني هرگونه خدشه به اين ارزشهاي ديني و اسلاميت نظام را خيانتي دانست كه به اهداف عالي نظام و حكومت ديني ميشود.
رييس دستگاه قضايي ادامه داد: در دوره اصلاحات برخي مسئولان كتابهايي را به عنوان هديه عرضه ميكردند كه به ظاهر مشتمل بر بحثهاي فني و فلسفي بود؛ اما به دنبال اين هدف بودند كه درون نظام ديني را از دين خالي كنند. يكي از اين افراد به جايي رسيد كه در دفاع از سكولاريسم مقاله و كتاب نوشت و با استدلالهاي سخيف و ناتمام به نتيجه رسيد كه ما حكومت اسلامي و ديني نداريم، بلكه حكومت مسلمانان وجود دارد، بعد عنوان كرد كه اخلاق اسلامي نداريم، بلكه اخلاق مسلمانان است. حتي ادعا كردند كه فقه اسلامي نداريم بلكه فقه مسلمانان داريم.
آملي لاريجاني با بيان اينكه اين نوع سكولاريسم ريشههاي حكومت ديني و بحثهاي مبنايي را هدف قرار داده تا از اين رهگذر نظام ديني را از جهت ارزشي خالي كند، گفت: متاسفانه با بودجههاي دولتي از اموال همين مسلمانان مطالب خود را چاپ ميكردند و به خورد جوانان ميدادند. اين جريان هر زمان به نوعي تجلي ميكند، چنانكه اخيرا بحث اسلام ايراني مطرح شده است. مگر اسلام ايراني و غيرايراني دارد؟ اسلام ناب محمدي كه تعبيرامام (ره) بود، همان تعبير دقيق و وافي به همه جهات اسلام است.
رييس قوه قضائيه در عين حال تصريح كرد: ما ايراني هستيم و افتخار ميكنيم. از وجب به وجب خاك خود هم دفاع خواهيم كرد منتهي عزت ما به اسلام است. امام خميني (ره) بر سر اين موضوع از افراد زيادي حتي از نزديكان خود بريد و بر سر اسلام پافشاري كرد. فردي در آن زمان ادعا كرده بود كه اجراي حدود الهي خلاف حقوق بشر و عملي غيرانساني است. امام (ره) فرمودند اگر اين شخص چنين حرفهايي را با تعمد و توجه زده باشد، كفر بوده و خروج از دين است.
آملي لاريجاني با بيان اينكه متاسفانه هنوز هم ميبينيم گاهي از اين حرفها زده ميشود، اظهار كرد: ما در چارچوبي كه از آن برخاستهايم، قسم ياد كردهايم كه بر اساس قانون اساسي، ترويج دين، ايمان و اسلام را از وظايف خود ميدانيم و اگر از اين مسير منحرف شويم به سوگند خود وفادار نبودهايم، لذا بايد بر تحفظ اين ارزشها استوار باشيم.
وي با بيان اينكه مسئولان بايد خدمتگزار مردم باشند، تاكيد كرد: اصول قانون اساسي كه با راي مردم پديد آمده، ميگويد اسلاميت بر همهي اصول و حتي خود اصول قانون اساسي حاكم است و در اصل آخر نيز تصريح كرده كه ميتوان در قانون اساسي بازنگري كرد، مگر در مورد اسلاميت نظام كه براي آن هيچ رفراندوم و رايگيري بها ندارد.
آملي لاريجاني گفت: ما به عنوان مسئولين اين نظام بايد به هوش باشيم، زيرا هر روز طريقي براي تضعيف و كمرنگ كردن اسلاميت نظام به وجود ميآيد.
رييس قوه قضائيه با اشاره به انسان محور بودن تفكرات غربي خاطر نشان كرد: چرا شعارهايي خلاف واقع را مطرح ميكنيم كه خلاف مصلحت سياسي ما هم هست. ما بايد بگوييم كه با همه مسلمانان برادريم، وقتي حرف از اسلام ايراني بزنيم به معناي خطكشي كردن است كه موجب ميشود كشورهاي مسلمان از ما فرار كنند. علاقمندي كشورهاي مسلمان به ما به خاطر آن است كه خطاب ما را ديني يافتهاند. استقبال مردم لبنان از رياست محترم جمهور عجيب بود، دكتر احمدينژاد گفتمانها را تغيير داد و ما هم اگر از ايشان دفاع ميكنيم به خاطر تغيير دادن گفتمانها است.
آملي لاريجاني ادامه داد: ايشان در برابر كساني كه دم از اصلاحات ميزدند بحث عدالت را مطرح كرد، لذا ما توصيه ميكنيم كه راه تقويت ارزشهاي ديني ادامه يابد. نبايد خطكشيهايي كنيم تا عدهاي بهانه پيدا كنند و بگويند ما از ابتدا گفته بوديم كه دين ايرانيان، ديني غير از اسلام است.
رييس دستگاه قضايي با بيان اينكه مخاطب من شخص خاصي نيست، ولي دائما بايد اين مسائل را رصد كنيم، تصريح كرد: ما به عزت اسلام در دنيا ارزش پيدا كردهايم، بنابراين همه ما بايد توجه كنيم كه دشمنان اسلام به دنبال كمرنگ كردن اسلاميت نظام هستند. همه مسئولان با رصد اين مشكل بايد كاري كنند كه مجال براي اين قبيل حرفها باز نشود و همواره از ارزشهاي ديني دفاع كنيم.