قطعنامه پاياني راهپيمايان تهراني:
موسوي و كروبي مفسد فيالارض هستند و بايد به سزاي اعمالشان برسند
خبرگزاري فارس: مردم تهران در تجمع اعتراضآميز خود عليه سران فتنه و اغتشاشگران تاكيد كردند كه موسوي و كروبي مفسد فيالارض هستند و قوه قضائيه بايد آنها را به سزاي اعمالشان برساند
به گزارش خبرنگار گروه سياسي خبرگزاري فارس متن كامل قطعنامه پاياني تجمع امروز جمعه 29 بهمن 89 نمازگزارن تهراني در محكوميت اغتشاشات 25 بهمن فتنه گران در تهران به شرح ذيل است:
در حالي كه انوار تابناك انقلاب اسلامي و پژواك فريادهاي دشمنشكن و ضداستعماري و استبدادي نهضت ملت بصير و آزاديخواه ايران به رهبري پربركت بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني(ره) با در نورديدن مرزهاي جغرافيايي و سياسي، آزادي و رهايي ملتهاي مسلمان منطقه و جهان را نويد ميدهد و بارقههاي بيداري اسلامي با رويش جوانههاي انقلاب در اقصي نقاط عالم اركان سلطه نظام استكبار جهاني را به لرزه افكنده است، عملههاي سياسي آمريكا و رژيم اشغالگر اسرائيل كه بقاء خويش را در ادامه فتنهگري ميبينند براي اثبات نوكري و وابستگي خود با فراخواني مذبوحانه و دعوت از مشتي منافق و تفالههاي سلطنت طلب و اوباش ضدانقلاب براي ايجاد اغتشاش در بيست و پنجم بهمن ماه با هدف خوشنودسازي بيگانگان و اميد دادن به دشمنان دين و ملت و فراهم كردن خوراك تبليغاتي براي رسانههاي بيگانه و شبكههاي صهيونيستي و آمريكايي كوشيدند تا با انتقامگيري از استقامت و استواري ملتي بصير كه با تكيه بر مواضع هدايتگرانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامي در دفاع از اصول و آرمانهاي ارزشي انقلاب اسلامي جريان نفاق و برانداز را در نهم دي و بيست و دوم بهمن سال 88 در گورستان خشم و نفرت خود دفن نمود.
فضايي از رعب و وحشت را براي سرپوش نهادن به شكستهاي پي در پي و مفتضحانه اربابان خارجي خود و كم سو نمودن فروغ بيداري اسلامي در منطقه ايجاد نمايند اقدام رذيلانهاي كه برگ ننگين ديگري را بر پرونده سراسر سياه و خائنانه سران فتنه و جبهه نفاق نوظهور افزود.
اكنون در آستانه ايام ولايت حضرت ختمي مرتبت محمد مصطفي و آغاز هفته وحدت ما شركت كنندگان در اين تظاهرات اعتراض آميز در اوج خشم و نفرت نسبت به فتنهافروزي و وحدت شكني جريان نفاق نوظهور و همصدايي سران فتنه با معاندان شناخته شده انقلاب و نظام اسلامي مواضع انقلابي خود را با نداي توحيدي الله اكبر اعلام ميداريم:
1- حماسهسازان شگفتي آفرين بيست و دوم بهمن، سناريوي دروغين حمايت از مردم مصر و دعوت سران فتنه براي ايجاد هرج و مرج و اغتشاش در بيست پنجم بهمن ماه را تلاشي مذبوحانه براي محو حلاوت و شيريني دستاوردهاي حضور ميليوني ملت شجاع و قهرمان ايران اسلامي در راهپيمايي يوم الله بيست و دوم بهمن كه بر اساس عشق و ارادت به امام و خط اصل آن پيرمرداد در پيروي از ولايت فقيه به حماسهاي عظيم براي نمايش ايمان و بصيرت و وحدت و پيوند دوباره ملت با آرمانهاي انقلاب اسلامي تبديل گرديد دانسته و آن راخدمت به دشمنان اسلام و اقدامي در جهت جلوگيري از بازتاب همبستگي ملي و حمايت مردم شريف ايران از قيام ملت به پا خواسته مصر ميداند و آن را شديدا محكوم مينمايد.
2- راهپيمايي شكوهمند بيست و دوم بهمن ماه همه ساله موج بزرگي از اميد و خودباوري را در دل شيفتگان انقلاب اسلامي و مردم آزاديخواه جهان نسبت به استحكام و عزت و اقتدار نظام جمهوري اسلامي و نااميدي و يأس را در اردوگاه دشمنان كوردل نسبت به عدم تأثير توطئههاي گوناگون استكبار جهاني به سركردگي آمريكا بر عليه نظام و انقلاب ايجاد مي سازد. ما تظاهركنندگان دعوت به اغتشاش در بيست و پنجم بهمن را عدم همراهي آشكار سران فتنه با ملت بزرگ ايران و به رسميت نشناختن بيست و دوم بهمن به عنوان روز حاكميت و پيروزي ملت ايران بر كفر و نفاق و استكبار جهاني توسط مردگان سياسي دانسته و اين دعوت را اعلام رسمي جداسازي راه سران فتنه و عوامل وابستهشان از اقيانوس عظيم ملت بزرگ ايران و دوري از صراط مستقيم نهضت و انقلاب اسلامي و پشت كردن به آرمان هاي امام راحل و مقام معظم رهبري ميدانيم و خواستار برخورد شديد دستگاههاي انتظامي، امنيتي و اطلاعاتي با عوامل داخلي و پياده نظامان رژيم صهيونيستي مي باشيم.
3- ملت ايران آمريكاي جنايتكار و رژيم غاصب صهيونيستي را دشمنان اصلي انقلاب اسلامي و سياستهاي استعماري آنان را اقدامي در جهت چپاول و غارت كشورهاي اسلامي و مردم مسلمان ميداند و هر اقدامي كه موجب خوشحالي تأييد و تشويق استكبار جهاني و همپيمانانشان شود را خوش خدمتي و ابراز نوكري به بيگانگان قلمداد نموده و بازي علني موسوي و كروبي در پازل آمريكا و انگليس و رژيم جنايتكار اسرائيل و نقشآفريني در سناريوي طراحي شده توسط دشمن را خروج آنان از آرمانهاي امام و انقلاب و مخالفت با اراده و خواست ملت شريف ايران و عمق وابستگي و انحراف سران فتنه دانست و نفرت و انزجار و برائت خود را از حاميان خارجي و داخلي آنان اعلام ميداريم.
4- شنيدن صداي نفاق و ورشكستگان سياسي و تفالههاي رژيم نگون بخت سلطنتي از حلقوم موسوي وكروبي و اقدام جنايتكارانه عوامل مزدور و در ايجاد اغتشاش و آشوب و شهيد و مجروح نمودن تعدادي از هموطنان عزيز بار ديگر پرده از چهره خبيث مهرههاي سوخته استكبار و لاشههاي متعفن سياسي فتنه 88 برداشت و نشان داد كه اتحاد پليد و شوم جيرهخواران و وابستگان مزدور روي ديگري از نفاق نوظهور و تلاش استكبار جهاني و صهيونيسم بينالملل براي گشودن راهي است كه در سال 1360 با عزم و اراده راسخ و استوار ملت غيور و موضع سرسختانه امام عزيز مسدود و منجر به فرار معاندان جنايتكار و پناه گرفتن آنان در زير چتر حمايتي صدام جنگ افروز و خون آشام گرديد لذا ملت ايران پيوستن موسوي و كروبي به اردوگاه جبهه كفر و نفاق و تحركات مذبوحانه آنان را از ادامه اقدامات كور و جنايتكار منافقان به دستور اربابان خارجيشان دانسته و آن را شديدا محكوم مينمايد.
5- اكنون كه هدايتهاي روشنگرانه رهبر فرزانه و حكيم انقلاب اسلامي و خويشتنداري مسئولين نظام مقدس جمهوري اسلامي و صبر ملت غيرتمند ايران نتوانسته است سران گمراه فتنه را از جهالت و خواب غفلت بيدار نموده و آنان را از سقوط در جهنم پستي و رذالت و همراهي با دشمنان ديرينه اسلام و انقلاب اسلامي باز دارد ملت آزاده و شهيد پرور ايران اجازه نخواهند داد مشتي قدرتطلب خود فروخته و ايادي دروني استكبار با عصيان و گردنكشي ارزشهاي اسلامي را به تمسخر گرفته و آرامش جامعه را بازيچه حقد و كينه و خودخواهي قرار دهند و عليرغم آغشته بودن دستان كثيفشان به خون جوانان عزيز از مجازات گريخته و با قرار گرفتن در حاشيه امن همچنان با صور بيانيهاي فتنهانگيز زمينه خوش رقصي براي دشمنان انقلاب اسلامي به سركردگي شيطان بزرگ آمريكاي جنايتكار و اذاب داخليشان را فراهم نمايند.
6- باتوجه به فرمايش قاطعانه حضرت امام كه فرمود "كساني كه دعوت به راهپيمايي غيرقانوني و اغتشاش ميكنند مفسد فيالارض هستند "، شركت كنندگان در اين تظاهرات اعتراضآميز، موسوي و كروبي را مصداق بارز فرمايش آن حضرت دانسته و ضمن ابراز همدردي با خانوادههاي داغداري كه از خرداد سال 88 تاكنون فرزندانشان آماج تير كينه و بغض منافقان و وطنفروشان قرار گرفتهاند سران فتنه را مسئول تمامي خونهاي به ناحق ريخته شده و همچنين خسارتهاي مادي و معنوي ناشي از اغتشاشات و آشوبهاي فتنهگران ميداند و با محكوم كردن هرگونه كوتاهي و تعلل در انجام وظيفه نهادهاي مربوطه و درخواست اشد مجازات براي سران فتنه از قوه قضاييه مصرانه ميخواهيم تا فوري و بيدرنگ به شكايات واصله رسيدگي و با محاكمه موسوي و كروبي كه هدفي جز شكستن اقتدار نظام مقدس جمهوري اسلامي و خدمت به دشمنان اسلام و انقلاب ندارند مزدوران استكبار را به سزاي عمل خيانتكارانه خود برسانند.
7- باتوجه به مواضع روشنگرانه رهبر حكيم انقلاب اسلامي و آشكار شدن اهداف اقدامات ساختارشكنانه سران فتنه ملت ايران از خواص خاموش و داراي مواضع مبهم و دوپهلو ميخواهد تا ضمن پرهيز از گفتار و رفتار بيگانه پسند و ريختن آب به آسياب فرصتطلبان در اسرع وقت مواضع خود را به صورت روشن دقيق و واضح نسبت به سران فتنه و حاميان بيگانه آنان اعلام نمايند.
8- ملت هوشيار و بصير ايران بار ديگر حمايت خود را از قيام مردم مصر كه با الگو قرار دادن انقلاب اسلامي ميرود تا طومار فرعونيان زمان را در هم پيچد اعلام داشته و رساترين پاسخ به اقدامات رذيلانه و تبليغات پوچ و دروغين رسانههاي آمريكا، انگليس، اسرائيل غاصب و همپيمانانشان را پيروز كامل از فرامين رهبر معظم انقلاب اسلامي و حفاظت از دستاوردهاي انقلاب اسلامي و ادامه راه شهيدان گرانقدر راه استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي ميداند.