علی ناظر: تا دیروز «نفوذی» ها اتباع بیگانه و افغانستانی هایی بودند که از ظلم حاکمان بر افغانستان به ایران پناه آورده بودند، و بنا به آماری، نزدیک به 500000 افغانستانی از کشور کوچانده شده، و برخی هم مورد آزار قرار گرفته اند.
امروز، اما نوبت به «کولبران» رسیده تا این حداقل ممرمعاش از آنها گرفته شود، و یا اینکه متهم به جاسوسی و حمل و نقل پهپاد و ریزپرنده شوند.
سردرگمی نظام بجایی رسیده که حتی به گفته های وزیر اطلاعات خودشان هم توجه نمی کنند که اذعان داشته «نفوذ همیشه در کشور بوده و باز هم خواهد بود همچنان که ما هم در کشورها و رژیم‌صهیونیستی نفوذ داریم. » و یا سخنان رهبر فرزانه که نباید بیهوده به پروپاچه دیگران پیچید.

فارس: در گزارشی با نقل قول از کامران غضنفری عضو کمیسیون امور داخلی کشور، لوله تفنگ «اعدام باید گردد» را به سوی کولبران گرفته و می نویسد «متأسفانه پدیده‌ای که این روزها تحت عنوان کولبری و ته‌لنجی از آن یاد می‌شود، به یک رویه غلط و نگران‌کننده تبدیل شده است.این مسئله فراتر از یک معضل معیشتی، حالا به موضوعی امنیتی بدل شده است. در این روش، افراد بدون هیچ‌گونه نظارت یا بررسی رسمی، هر کالایی را از کشور همسایه وارد می‌کنند.غضنفری تاکید کرد: طبق برخی گزارش‌ها، ورود تجهیزات نظامی، از جمله پرنده‌ها و قطعات پهپادها نیز از همین مسیرها صورت گرفته است. این یعنی موضوع از حالت قاچاق ساده خارج شده و به یک تهدید جدی امنیتی تبدیل شده است.حوادث امنیتی ایران در جنگ دوازده روزه که موساد آن را به عهده گرفت، اتفاقات حاشیه‌ مرزهای غربی و جنوبی ایران، کاروان‌های کولبران و لنج‌های فرسوده، نماد خطر اقتصادی و امنیتی هستند.»

در زیر این گزارش، کاربری از جنس فارس، اظهار نظر می کند «با کولبرها و شوتی ها برخورد کنید، مظلوم نمایی این قشر فریب بود!!!»

مشرق: سه روز پیش از تهاجم اسرائیل به ایران، سایت مشرق گزارش می دهد «یکشنبه‌شب خبر بازداشت دو نفر از بستگان کاظم صدیقی منتشر شد. خبری که از همان ساعات اولیه واکنش‌های مختلفی به همراه داشت، در ابتدا گفته شد که دو فرزند امام‌جمعه موقت تهران دستگیرشده اما بررسی‌های بعدی نشان داده است که یکی از فرزندان و نیز همسر این شخص و شبکه همکار آنها با دستور قضایی و طی جمع‌آوری اطلاعات دقیق دستگیرشده‌اند.

کاظم صدیقی خود در شرح ماجرا گفته است که حدود یک هفته پیش فرزندش با دستور قضایی دستگیرشده و هم‌اکنون در بازداشت به سر می‌برد تا دستگاه قضایی مراحل بررسی اتهام را طی کند. ایشان با زاویه همراهی با این اقدام گفته است که همه باید حافظ قانون باشند. اگر قانون درباره فرزندم تصمیمی بگیرد تابع قانون هستم، زیرا همواره خود را حافظ قانون دانسته‌ام؛ اگر اتهامی که منتسب کرده‌اند درست باشد و ثابت شود طبق قانون باید برخورد شود.»

دنیای اقتصاد: 9 تیرماه و پس از تهاجم اسرائیل به ایران به «جزئیات جدید از پرونده قضایی فرزند کاظم صدیق» پرداخته و با نقل قول از تسنیم فرار فرزند صدیقی پس از بمباران اوین را تکذیب می کند « براساس پیگیری‌های صورت گرفته، فرزند کاظم صدیقی که از چندی پیش بازداشت شده و نزد ضابط و مقام قضایی پرونده‌اش در حال تحقیقات ابتدایی است، پس از حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین همانند دیگر زندانیان به زندان دیگری منتقل شده و شایعه فرار و یا صدور قرار وثیقه برای وی کذب است.»

صدا و سیما: امروز کاظم صدیقی به عنوان خطیب نماز جمعه بالای منبر رفته و خط داد «باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.» و تأکید می کند که «این جنگ متجلی‌کننده اقتدار دین، وحدت و انسجام ملی و عظمت امامت ولایت فقیه به عنوان یک باور است». وی با بهم بافتن آسمان و زمین، زنده ماندن خامنه ای را با زنده ماندن محمد در جنگ احد اینهمانی می کند «وقتی [مأیوسان در جنگ] دیدند پیامبر زنده است، با وجود شکست قشون، جمع شدند. وقتی پیامبر فراخوان کرد، مجروحین به فرمان او دشمن را تعقیب کردند و با ۵۰۰۰ ملائک به فرمان خدا به کمک آنها آمدند. وجود پیامبر امیدآفرین بود». البته یادش می رود که بگوید در جنگ احد، محمد در میدان جنگ حاضر بود، حال آنکه رهبر فرزانه از همان روز نخست به اولین خانه موش خزیده بود.

صدیقی و دیگر امامان جمعه بخوبی آگاهند که سوال روزمره مردم در خیابان و شبکه های اجتماعی گرد این نکته می چرخد که «خامنه ای ترسو، تا اولین صدای ترقه را شنید دررفت» به همین خاطر تلاش دارند تا با اینهمانی «اُحُد» و «تهران» آبروی رفته رهبر را بازسازی کند «در جنگ اُحد، خداوند فرمودند کسانی که به فراخوان رهبری پاسخ دادند پیروز شدند. رهبری در اسلام قاعده و قانون جلوه خداست و استجابت الله و استجابت رسول در یک خط دیده می‌شود. مومنین در قدم اول پیروز شدند و مشرکین پا به فرار گذاشتند، اما به دلیل چهار مسئله، این قضیه برعکس شد و فرصت تبدیل به تهدید گردید. پیامبر اعظم (ص) از همین تهدید شکننده، تلخ فرصتی جدید خلق کردند که برای همیشه کلاسی شد تا ما نیز از آن درس بگیریم و به پیروزی‌های پیش‌بینی نشده دست یابیم».

صدا و سیما: احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد ریتم فریبکاری را در همین دستگاه کوک می کند «آنچه دشمن را به زانو درآورد، نه تنها قدرت نظامی بلکه اراده ملی پشت سر رهبری بود.» وی  همچون همقطارش صدیقی شروع می کند به اباطیل گفتن «ما تنها به مدت ۱۵ ساعت مقابل حملات دشمن نقش پدافندی داشتیم اما بعد از آن ما نقش آفند گرفتیم؛ یعنی فرماندهی مقام معظم رهبری موضع پدافندی کشور را با مدیریت و تدبیر خودشان به موقعیت آفند و موضع تهاجمی دشمن را به دفاعی تبدیل کردند؛ ما مهاجم شدیم و آن‌ها در مقام دفاع قرار گرفتند.»
فقط لازم است یک لحظه تصور کنیم  آن ساعتی که تمام سران مطرح نظامی حذف شده باشند، و علی خامنه ای یک تنه جنگ را از پدافندی به آفندی تغییر ماهیت می دهد. نمی فهمم ترامپ و نتانیاهو چرا اینقدر خنگ بازی درآوردند و بجای زدن اینهمه سردار، همین «رستم دستان» را از سر راه بر میداشتند تا کسی نتواند اعلام کند که در جنگ پیروز شده است. شاید هم زدن خامنه ای در دور بعدی تهاجم به ایران رقم خواهد خورد، البته در آن حالت حتما پسران رهبر وارد میدان شده و یک تنه جنگ را مدیریت می کنند تا بتوانند پا جا پای پدر بگذارند.

صدا و سیما: سران اروپا با هماهنگی اسرائیل و آمریکا، پروژه تهدید و فشار را آغاز کرده و خواهان آغاز هرچه سریعتر مذاکرات هسته ای شده اند، در غیر اینصورت مکانیزم ماشه را فعال خواهند کرد. عراقچی هم که به همان اندازه وقیح است در پاسخش گفته «اگر اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی می‌خواهند نقشی ایفا کنند، باید مسئولانه رفتار کنند و از سیاست فرسوده تهدید و فشار، از جمله تهدید به اجرای سازوکار «اسنپ بک» که فاقد هرگونه مبنای اخلاقی و حقوقی برای آن هستند، دست بردارند.» وی متوجه نیست که اسرائیل و شرکا در حال برنامه ریزی برای پیاده کردن تهاجم دوم هستند، چه به میز مذاکره بازگردد و چه قهر کند.

مهر: به موردی اشاره دارد که ظاهرا و در این مقطع از زمان نباید آنقدر مطرح باشد. «کمیسیون اروپا در بیانیه ای بدون محکوم کردن تجاوز صهیونیست‌ها و آمریکا به ایران و بی اشاره به ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران، ادعا کرد: تهران نباید سلاح هسته‌ ای داشته باشد!»
بیانیه کمیسیون اروپا گویی در کُما به سر می برد. در بیانیه بی نیش و ناخن ادعا می کند که  «عمیقاً نگران تشدید خشونت‌ها در سویدا واقع در جنوب سوریه، هستیم. ما از همه طرف‌ها در سویدا می‌خواهیم که آتش‌بس را برقرار کنند. از اسرائیل می‌خواهیم که به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد.»
این کمیسیون که بیشتر به مثابه ابزاری در راستای منافع اسرائیل کارکرد دارد، به بمباران وزارت دفاع سوریه و دیگر زیرساخت های کشور اشاره نمی کند، بلکه فقط از اسرائیل می خواهد که «احترام بگذارد». اسرائیلی که به «مقام انسان»، «شهروند غیر نظامی» و «کودک تشنه لب» احترام نمی گذارد، چرا باید به «تمامیت ارضی سوریه» احترام بگذارد؟

خبرآنلاین: به پرونده ابوالفضل ظهره‌وندکه بخاطر گفتن «دولت در حال بستن پرونده انقلاب اسلامی است و قصد دارد نظام را به پایان برساند»، به جریان افتاده، می پردازد. خبرآنلاین ابوالفضل ظهره‌وند را نوچه احمدی نژاد و سعید جلیلی معرفی کرده و او را پیشبرنده طرح براندازی دولت «وفاق ملی» می داند.

در زمانیکه خامنه ای و حال تمام امامان جمعه بر «اتحاد» و «وحدت ملی» و …. تأکید دارند، رجانیوز و جماران و خبرآنلاین و….. کیهان، گویی نه گویی که خامنه ای «رهبر» و «ولی فقیه» است، به لیچار بارکردن به همدیگر، همچون گذشته ادامه می دهند.
خبر آنلاین پرونده ظهره وند را اینچنین بازتولید میکند تا مشخص شود که فقط خشتک جناح اصلاح طلب نیست که فلان است، بلکه اصولگرایان هم چندان پاک و مطهر نیستند. «نام ابوالفضل ظهره‌وند با یک پرونده مهم دیگر نیز در حوزه سیاست خارجی گره خورده است؛ پرونده پیترسون.

این پرونده به توقیف بخشی از دارایی‌های خارجی بانک مرکزی ایران توسط ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۱۶ مربوط می‌شود. این توقیف در جریان پرونده‌ای موسوم به «پیترسون» انجام شد، که در آن دادگاه‌های آمریکا بانک مرکزی ایران را یک نهاد مستقل از دولت تشخیص ندادند و به همین دلیل، حدود دو میلیارد دلار از دارایی‌های ایران را توقیف کردند.  دی ماه سال ۱۳۹۸‌ حسن روحانی در سخنرانی در شهر یزد به مسائل مختلفی از جمله ۲ میلیارد دلار اموال بلوکه‌شده ایران که در نهایت توقیف شد پرداخت و گفت “این پول به حلقوم آمریکا رفت و دولت قبل ۱۰ ماه وقت داشت که این پول را از حلقوم آمریکا درآورد، اما دست روی دست گذاشت”. ظهره‌وند در همان زمان در گفت وگو با خبرگزاری تسنیم تاکید کرد که “اصل رقم ۳.۷ میلیارد دلار است. ماجرای این ۲ میلیارد و ۱.۷ میلیارد دلار به دوره سفارت بنده در ایتالیا برمی‌گردد که به پرونده پیترسون‌ها یا همان خانواده کشته‌شدگان آمریکایی ارتباط دارد”. ظهره‌وند در این گفت وگو مدعی شده است که “پرونده‌ای در دادگاه‌های آمریکا علیه ایران باز کرده بودند که در مرحله اول به ‌زیان ما رأی داده بود و اگر در مرحله دوم هم رأی می‌داد می‌توانستند اموال ما را ضبط کنند اما یکی از موفقیت‌های ما این بود که توانسته بودیم از دیوان‌عالی ایتالیا مبنی بر عدم شناسایی رأی دادگاه‌های آمریکایی علیه ایران در ایتالیا رأی بگیریم و موضوع را به‌نفع خودمان خاتمه دادیم”.»

ایلنا: ذاکریان کارشناس روابط بین الملل با بیان اینکه ایران دشمن نهان و پنهان دارد اشاره می کند «مخالفان ایران تابلو‌دار خواسته‌هایشان مشخص و وضعیت تاریخی‌شان روشن است. مخالفان پنهان کسانی هستند که از دوستی دم می‌زنند، اما حتی در فضایی صلح‌آمیز، یعنی زمانی که جنگ و مناقشه‌ای وجود ندارد، از پیشرفت و توسعه ایران احساس باخت و زیان می‌کنند. کما اینکه در دوره شاه، پاکستان، ترکیه و عربستان کشورهایی بودند که نسبت به تحولات وسیع و موفقیت‌هایی که در ایران از نظر نظامی، سیاسی، اقتصادی، آموزشی و فرهنگی وجود داشت، حسادت می‌کردند و ایران را به عنوان کشوری که در حد ژاپن در حال رشد است، تصور می‌کردند و نسبت به این موضوع متاثر بودند. اکنون نیز این وضعیت وجود دارد؛ یعنی این‌ها شادمانی‌شان از ادامه تحریم ایران و تنش‌های اسرائیل و آمریکا با ایران است»

وی به رابطه ارباب و رعیت و امر «کاپیتولاسیون» با توجه به جنگ 12 روزه اظهار می کند «آخرین مرحله و آخرین گام، گزارش مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بوده است. ایران اعلام کرده که حالا که این گزارش را آژانس ارائه داده و شورای حکام این قطعنامه را صادر کرده است، غنی‌سازی را به ۶۰ درصد افزایش می‌دهیم و مقدار زیادی هم  ذخیره اورانیوم داریم. بلافاصله پس از این اعلام، اسرائیل حمله کرد؛ یعنی با فاصله یک روز  حمله صورت گرفت و سپس در فاصله کوتاهی، آمریکایی‌ها هم وارد این جنگ شدند. این دیکته‌ای بود که ایران نپذیرفت و اولین موضوعی که ایران آن را نپذیرفت، با یک تهاجم از سوی اسرائیل و ایالات متحده مواجه شد. »

ذاکریان به واقعیات میدانی چنین اشاره می کند «مجامع بین‌المللی هیچ اقدامی انجام ندادند؛ نه  بریکس بیانیه‌ای صادر کرد، نه شانگهای، نه شورای امنیت، نه مجمع عمومی، نه اتحادیه عرب، نه سازمان همکاری اسلامی و نه شورای همکاری خلیج فارس و نه اکو. برخی از آن‌ها بعد از جنگ بیانیه دادند  که   این بیانیه‌ها تنها در حد شعار بود  و وقتی بود که می‌دانستند جنگ تمام شده است….. ما می‌گوییم که پیمان راهبردی با چین داریم و اتحاد داریم با روسیه و روابط ما  با عربستان بهبود یافته است. اما کدام یک از این کشورها نمی‌دانند که ما مورد حمله اسرائیل قرار گرفته‌ایم و اسرائیل آغازگر جنگ بود؟ آیا حاضرند در زمینه پدافند و دفاع، سامانه ایران را ترمیم کنند؟»

بالاخره، نتیجه می گیرد « بیگانگان حق ندارند برای ملت ایران تصمیم بگیرند. باید عزت خود را حفظ کنیم. تنها راه این است که نظام حکمرانی ایران تحول بنیادین پیدا کند و بیشتر ملت محور شود. باید به مطالبات مردم ایران توجه شود و خواسته‌های آن‌ها تأمین گردد.»