اگر به اکثر تیتر اخبار، در رسانه های مختلف، در کشورهای مختلف، توجه کنیم این جمله برجسته می شود (israel attacks Hamas in Qatar) – اسرائیل به سران حماس در قطر حمله می کند.

ظاهر این تیتر اشکالی ندارد، حتی دقیق و درست است، اما رسانه های جهانی در تلاشند تا اذهان را منحرف کنند.

بنا به آنچه سالها گفته شده است، حماس یک نهاد تروریستی است، که در 7 اکتبر به «اسرائیل» (و نه سرزمین اشغالی) هجوم برده و تعدادی را «گروگان» گرفته و آغازگر جنگ در غزه شده، و باعث و بانی آنچه در غزه رخ می دهد (کودک کشی، نسل کشی، قحطی کشی) حماس است. با توجه به این منطق، حمله اسرائیل به محل تجمع سران حماس چندان باعث انزجار نمی شود.

اما واقعیت چیست؟

تیتر خبری بالا را دقیقتر بنویسیم. اسرائیل به قطر تهاجم نظامی کرد.

اذهان جهانی بدون شک، شوک می شود، چرا که قطر کشوریست که تلاش داشته تا صلح را به غرب آسیا بازگرداند، تلاش داشته تا با میانجیگری، حماس را متقاعد به پذیرش خواست های اسرائیل و غرب کند.

مهمتر اینکه، این حمله دقیقا زمانی رخ می دهد که اعضای حماس در یک نقطه تجمع کرده بودند تا برای رسیدن به یک توافق برای آتش بس، پیشنهاد آمریکا را بررسی کنند.

این بار دوم است که آمریکا وسائل مذاکره را مهیا می کند تا اسرائیل بتواند تهاجم نظامی کند.

آنچه امروز رخ داد، یک واقعیت را روشن کرد. اسرائیل کشوریست که با تروریسم دولتی می خواهد به اهداف خود برسد، دقیقا همانگونه که ج.ا. رفتار می کند.

یک واقعیت دیگر هم روشن شد، روی اربابان بی مروت نمی شود حساب باز کرد. آنها هر زمان که لازم باشد، خنجر خواهند زد.