Select Page
پس از آن‌که جمهوری اسلامی تهدید کرد که در صورت هرگونه حمله آمریکا به زیرساخت‌های انرژی ایران، زیرساخت‌های انرژی کل منطقه را هدف قرار می‌دهد، ترامپ عقب نشست و گفت که دستور تعویق حمله را صادر کرده است.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دونالد ترامپ امروز (دوشنبه) در پیامی که در شبکه سوشال تروث منتشر کرد مدعی مذاکره با ایران شد و گفت «با کمال خرسندی اعلام می‌کنم که ایالات متحده آمریکا و کشور ایران در طول دو روز گذشته گفت‌وگوهای بسیار خوب و پرباری در مورد حل و فصل کامل و قطعی خصومت‌ها در خاورمیانه داشته‌اند.»وی که پیش از این از زبان تهدید با ایران صحبت کرده بود ادامه داد «بر اساس لحن و محتوای این گفت‌وگوهای عمیق، دقیق و سازنده که در طول هفته ادامه خواهد یافت به وزارت جنگ دستور داده‌ام مشروط به موفقیت نشست‌ها و مذاکرات در حال انجام، هرگونه حمله نظامی به نیروگاه‌ها و زیرساخت‌های انرژی ایران را به مدت پنج روز به تعویق بیندازد.
ادعاهای جدید دونالد ترامپ در خصوص مذاکره با ایران و تصمیم به تعلیق حمله به نیروگاههای ایران پس از آن مطرح شد که پیش از این تهدید کرده بود که اگر ظرف 48 ساعت، تنگه هرمز باز نشود، به زیرساخت‌های انرژی ایران حمله می‌کند.ایران نیز در پاسخی قاطع گفته بود که اگر چنین اقدامی کند، تمامی نیروگاههای منطقه را هدف می‌گیرد و منطقه را به خاموشی می‌برد.