این همه تهدید کردند! که اگر در ماه مبارک رمضان جشنی برگزار شود و آن هم مختلط باشد، چنان و چنین خواهیم کرد. اما مردم، جویای زندگی آزاد و عادلانه، تو دهنی محکمی به فاشیسم اسلامی زدند و شکست تازه ای را به رژیم اسلامی تحمیل کردند.
اساسا از همان روز های نخست پس از سقوط پهلوی، رویارویی مردم با رژیم ارتجاعی تا دندان مسلح آغاز شد. از حرکت زنان گرفته تا سرکوب کردستان و ترکمن صحرا، از بستن روزنامه ها تا سرکوب وحشیانه دهه ۶۰، حکومت اسلامی که خو د را فاتح این نبردها می پنداشت، با تکیه بر بقایای دستگاه امنیتی شاه و استفاده از تجربیات ساواک تصور میکرد که دیگر کار تمام شده است. اما هنوز مدت زیادی از نوشیدن زهر توسط خمینی نگذشته بود که آثار شکست خود را نشان داد.
همان نسلی که در دامن این رژیم رشد کرده بودند، شروع به اعتراض کردند. با این که رژیم اسلامی تمام احزاب و سازمان های مترقی را با نهایت سبعیت سرکوب کرده بود، اما جنبش های اعتراضی در درون همین فضای خفقان اور جوانه زدند و رشد کردند. این جنبش ها سر انجام در خیزش ۱۴۰۱ به نقطه ای حساس رسیدند. حکومت که پیش بینی چنین روزهایی را کرده بود تلاش کرد تا با مماشات با دولت های سرمایه داری، خیزش مردم را به انفعال کشاند! در همین راستا شعبان بی مخ های صادراتی پادشاهی خواه را نیز به میدان فرستاد تا مسیر مبارزه را منحرف سازند! اما مبارزه مردم در داخل کشور نه تنها متوقف نشد، بلکه در تضاد مستقیم با رژیماسلامی به اشکال مختلف ادامه یافت.
اکنون در آستانه نوروز در حالی که رژیم اسلامی در تمامی عرصه ها شکست خورده، تلاش دارد تا چهره یک پیروز را بخود گیرد.
اما مردم نشان دادند که در نهایت، پیروزی از آن آنها خواهد بود. جشن نوروز امسال نه تنها نشانگر امید و سرزندگی مردم می باشد، بلکه یادآور این حقیقت خواهد بود که هیچ قدرت سرکوب گری نمی تواند در برابر اراده ملتی که خواهان آزادی و عدالت اجتماعی است دوام بیاورد.
علاوه بر این، پیشواز نوروز امسال تنها به معنای شکست رژیم اسلامی نیست، بلکه آغاز دادخواهی قربانیان همه جنایات دو رژیم و اعدام های دو حکومت زخم خورده می باشند. آنها نه تنها در برابر رژیم اسلامی، بلکه در برابر هر گونه باز تولید استبداد ایستاده اند. دادخواهی قربانیان سرکوب، چه در دوران پهلوی و چه در دو ران رزیم اسلامی، امروز بیش از هر زمان دیگری زنده است و هیچ راهی برای فرار از عدالت باقی نخواهد گذاشت.
نوروز امسال، نوید بخش جنبشی است که نه تنها برای آزادی، بلکه برای عدالت و دادخواهی نیز قد علم کرده است.
